NAJBOGATIJI ČOVEK SVETA SMRŠAO 10 KG NAKON ŠTO SU GA MILIONI ISPROZIVALI: Otkrio je kako je za mesec dana sredio figuru

Najbogatiji čovek Ilon Mask uspeo je za malo više od mesec dana da smrša 10 kilograma

Vip priča
Autor:
NAJBOGATIJI ČOVEK SVETA SMRŠAO 10 KG NAKON ŠTO SU GA MILIONI ISPROZIVALI: Otkrio je kako je za mesec dana sredio figuru
ilon mask, Foto: Profimedia

Najbogatiji čovek na svetu i vlasnik tehnoloških kompanija, Ilon Mask izgubio je gotovo 10 kilograma i to u vrlo kratkom periodu nakon što su u javnost procurile njegove paparaco fotografije jahti bez majice.

Mask se pohvalio svojim pratiocima na društvenim mrežama svojom transformacijom pa je je rešio i da otkrije šta se krije iza njegovog uspešnog rešavanja viška kilograma.

Vlasnik Tesle napisao je na svom službenom Tviter profilu kako je "povremeno postio, prema savetu dobrog prijatelja, kako bi se osećao zdravije". Osim zdravlja, Mask je lakši, kako kaže, skoro 10 kilograma.

Ceo svoj proces posta pratio je uz pomoć jedne od aplikacija, a velika je razlika okom uočljiva.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Podsećamo, Mask sredinom jula u društvu prijatelja plovio oko grčkog ostrva Mikonosa, a zbog fotografija paparac- korisnici društvenih mreža su ga vređali zbog stomaka.

Treba naglasiti kako je najbogatiji čovek na svetu ažuran na svojim društvenim mrežama te često pronađe vremena za odgovaranje pratiocima uprkos pretrpanom rasporedu. Sigurno mu nije promakla ni činjenica da je drugi najbogatiji čovek na svetu izgradio svoj torzo iako ima koju godinu više od njega. Tada su društvenim mrežama počeli kružiti memeovi koji su ukazivali na njihove razlike u izgledu što je sigurno Maska podstaklo na razmišljanje.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs