bizarno

SA 47 GODINA ZALJUBIO SE U 13 - GODIŠNJAKINJU: Posle 2 godine su se razveli da bi se njena majka udala za njegovog sina

Veza muzičara Bila Vajmana i Mendi Smit šokirala je javnost, jer je ona u tom trenutku imala 13, a on 47 godina.

Vip priča
Autor:
SA 47 GODINA ZALJUBIO SE U 13 - GODIŠNJAKINJU: Posle 2 godine su se razveli da bi se njena majka udala za njegovog sina
Muzičar Bil Vajman, Foto: Profimedia

Slavni muzičar Bil Vajman ljubav svog života upoznao je u trenutku kada je ona ima 13, a on 47 godina. Prema njegovim rečima, iskre su odmah proradile.

Bivši bastoista "Rollinstones-a" i njegova supruga Mendi Smit, šokirali su javnost svojom vezom, a kasnije i brakom. Njihov odnos takođe je važio za jedan od najbizarnijih.

Muzičar je svoju ljubav u biografiji opisao na zanimljiv način: "Oduzela mi je dah... bila je žena sa trinaest godina."

BIl Vajman i Mendi Smit
foto: Profimedia

Veza je postala javna tek dve i po godine kasnije, kada je napunila 16 godina, što su u Velikoj Britaniji zakonom dozvoljene godine za ulazak u vezu, međutim, nadležni organi su ipak želeli da podignu optužnicu. Ipak, ništa od toga nije učinjeno, iako se znalo da je Vajman prekršio zakon.

Par je na ludi kamen stao 1989. godine, ona je u tom trenutku imala 18 godina, ali njihova ljubav pukla je nakon dve godine braka. Brakorazvodna parnica bila je duga i mučna, a Smitova je nakon razvoda dobila 800.000 funti.

Međutim, tu nije bio kraj bizarnostima. Naime, 1993. godine, Vajmanov 30-godišnji sin iz prvog braka, Stiven, oženio se majkom Smitove, Petsi, koja je tada imala 46 godina. Ipak, nakon dve godine su se rastali. Njihov brak bio je veliki skandal.

Mendi se iste godine udala za fudbalera Pata Van Den Hauvea, ali je i taj brak trajao samo dve godine.

Mendi je neko vreme pokušavala da postane pevačica, međutim, poslednjih godina drži se van očiju javnosti. Preselila se u Mančester gde kao samohrana majka vodi PR kompaniju sa sestrom Nikolom.

Smitova inače 2010. godine pozvala javnost kako bi se starosna granica za pristanak za vezu u Velikoj Britaniji podigla sa 16 na 18 godina, rekavši: "Ljudi će smatrati to čudnim jer dolazi od mene. Ali mislim da znam o čemu ovde govorim. Još uvek ste dete - čak i sa 16 godina. Nikada ne možeš da vratiš taj deo svog života, detinjstva. Nikada nisam to mogla."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs