LJUBAVNI ŽIVOT

NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU UNIŠTILA ZBOG 19 GODINA STARIJEG I OŽENJENOG ČOVEKA: Ovo su slike zbog kojih ju je svet omrznuo

Ljubavni život Kristen Stjuart više niko ne može da isprati. Svi pamtimo njenu preljubu, a onda je tu i raskid, pa veza i veridba sa devojkom

Vip priča
13:19h Autor:
NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU UNIŠTILA ZBOG 19 GODINA STARIJEG I OŽENJENOG ČOVEKA: Ovo su slike zbog kojih ju je svet omrznuo
Ljubavni život Kristen Stjuart, Foto: Profimedia/editorial images

Kristen Stjuart se našla u centru skandala svojevremeno kad su mediji otkrili njenu aferu sa rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom koji je tad bio oženjen.

Zvezda "Sumrak sage", reditelja je upoznala 2011. godine tokom snimanja filma "Snežana i lovac", a tajna afera izašla je u javnost u julu 2012. godine kada je objavljena fotografija na kojoj razmenjuju nežnosti i poljupce.

Obraćajući se medijima Kristen je uporno govorila kako između nje i oženjenog čoveka nije bilo ništa više sem "nevinog" poljupca.

1 / 5 Foto: Profimedia/editorial images

U tom periodu Kristen je bila u vezi sa svojim kolegom Robertom Patsonom i važili su za najlepši par u Holivudu. Međutim pojavile su se slike na kojima se Stjuartova ljubi i mazi sa Rupertom koji je 19 godina stariji od nje - i sve je palo u vodu!

Glumica se tada javno izvinila dečku Robertu koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

"Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao", rekla je tada Kristen.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia/editorial images

Nakon što ju je Robert ostavio zbog preljube, iako se javno izvinila, počela je da izlazi sa devojkama.

Američki mediji prvi put su povezivali Kristen i Dilan Majer u julu 2019. godine, a svoju romansu potvrdile su na Instagramu tek u oktobru iste godine, kada je glumica viđena sa vereničkim prstenom na ruci.

Kristen Stjart je rekla DA svojoj izabranici Dilan, sa kojom je dve godine u vezi.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia/editorial images

"Venča ćemo se, stvarno ćemo to učiniti. Htela sam da me baš ona zaprosi pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dilan je to učinila", ispričala je ushićena glumica nakon veridbe.

Inače, njih dve su se upoznale pre osam godina, ali su se ponovno spojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja.

Kristen je bila u vezi i sa supermodelom Stelom Maksvel, Alicijom Kargile, te glumcima Majklom Angaranom i tragično preminulim Antonom Jelčinom.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs