ONA JE NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA: 3 godine radi svaki dan po 12h sati! Nikad nije priznala ko je otac njenog sina

Milica Milša je najplaćenija srpska glumica, a evo kako je došla do te "laskave" titule

Celebrities
Autor:
ONA JE NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA: 3 godine radi svaki dan po 12h sati! Nikad nije priznala ko je otac njenog sina
Foto: Printscreen/Instagram

Dok je Miki Manojlović najplaćeniji srpski glumac, glumica Milica Milša je najplaćenija srpska glumica i to zahvaljujući ulozi Ade Kanački u telenoveli "Igra sudbine". Milica je na snimanju provela čak 23 meseca, ali je i od te serije zaradila neverovatnih 227.700 evra, piše Blic.

Zahvaljujući upravo "Igri sudbine" ona je postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu.

"Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra," ispričao je dobro obavešten izvor za Informer.

Milica Milša i ekipa ove megapopularne serije trenutno se nalaze na odmoru, a posle avgusta počinje snimanje četvrte sezone "Igre sudbine".

Milica Isaković je rođena 1968. godine u Beogradu. Otac joj je bio čuveni pisac Antonije Isaković, a majka književnica Leposava Milanin Isaković. Upravo joj je majka u detinjstvu dala nadimak Milša, po kome je prepoznatljiva i danas. Premda je oduvek maštala da se bavi baletom, to nije bilo moguće jer je zbog skolioze od pete do petnaeste godine nosila metalni podupirač za kičmu. Zato je uživala kada je sa svojom tetkom Lelom vežbala balet u njenom domu. Zbog visine su joj savetovali da se bavi košarkom, ali je taj sport nije mnogo zanimao. Sa deset godina se pojavila u prvom filmu, a kaže da nije ni bila svesna šta joj se tada događalo.

Odrastala je okružena mnogim glumcima, piscima i akademicima koje je i tada i danas smatrala normalnim ljudima. Zato kaže da nije pala u nesvest kada je u Kanu upoznala princezu Dajanu i princa Čarlsa, kao i druge poznate ličnosti. Posle osnovne škole je, kaže zbog društva, upisala srednju školu, smer fizikalno ispitivanje materijala. Nakon toga je upisala studije fizikalne hemije, ali je vrlo brzo shvatila da je to uopšte ne zanima. Zato je upisala studije francuske književnosti na Fakultetu dramskih umetnosti. Nakon godinu dana Milica je shvatila da želi da studira glumu. Prijavila se za polaganje prijemnog ispita na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu i primljena u klasu profesora Bore Draškovića. Pokazala je veliki talenat, pa je tokom studija počela aktivno da glumi u predstavama, piše Biografija.org

Najveća misterija u životu Milice Milše je informacija o ocu njenog sina. Naime, na četvrtoj godini Akademije, Milica je ostala u drugom stanju, a samo dva meseca nakon porođaja, branila je diplomsku predstavu na fakultetu. U jednom intervjuu je ispričala kako su joj velika podrška bili roditelji, koji su do dečakove šeste godine vodili računa o njima. 1998. godine Milicu je drugarica upoznala sa piscem i scenaristom Žarkom Jokanovićem. Venčali su se naredne godine, a važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Milica nije skrivala sreću što je Žarko njenog sina prihvatio kao svog i ponosno ističe da Antonije ima samo jednog pravog oca koji je ujedno njen suprug. Iako je u serijama i filmovima neretko igrala velike zavodnice, kaže da u privatnom životu nikada nikog nije zavodila, niti patila zbog muškaraca, te da je jedini čovek koji je uspeo nju da zavede upravo njen suprug.

1 / 5 Foto: Printscreen/youtube
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs