HRVATSKI FUDBALER PROGLAŠEN JE ZA NAJBOLJEG FRAJERA, A TEK DA MU VIDITE ŽENU: Zbog bivše misice gore tribine u Kataru

Domagoj Vida proglašen je za najboljeg frajera hrvatske reprezentacije, a njegova supruga Ivana ukrala je svu pažnju na tribinama u Kataru

Celebrities
16:36h Autor:
HRVATSKI FUDBALER PROGLAŠEN JE ZA NAJBOLJEG FRAJERA, A TEK DA MU VIDITE ŽENU: Zbog bivše misice gore tribine u Kataru
Supruga najboljeg frajera hrvatske reprezentacije je bivša misica, Foto: Printscreen/instagram/ivana_vida

Hrvastka reprezentacija uspela je da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvensta u Kataru, a mnogi im predviđaju odličan plasman na ovogodišnjem Mundijalu.

Naravno kao što to obično i biva mediji su preplavljeni tekstovima o fudbalerima i njihovim lepšim polovinama, a nedavno je izabran i najzgodniji reprezentativac po glasovima hrvatskih čitalaca.

Ove godine titula je pripala Domagoju Vidi, a ovaj 33-godišnjak trenutno je igrač atinskog AEK-a.

Iako još uvek nije zaigrao na prvenstvu njegova supruga Ivana Vida pružala je podršku sa tribina, a njen atraktivni izgled nije prošao nezapaženo.

Ivana Vida privukla je pažnju kada se pojavila na tribinama
Ivana Vida privukla je pažnju kada se pojavila na tribinama foto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ivana i Domagoj upoznali su su 2012. godine, a ljubav je planula u jednom noćnom izlasku.

Dve godine kasnije Ivana, tada prezimena Gugić, ponela je titulu Kraljice Hrvatske. Pred oltar su stali u junu 2016. godine u Umagu kada su u vezi bili četiri godine, a godinu dana ranije kao kruna ljubavi stigao je sinčić David.

U početku su svoju vezu održavali na daljinu jer je Domagoj fudbal igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je još studirala u Zagrebu. Ubrzo se preselila kod njega i od tada su gotovo nerazdvojni. Bivša misica u javnosti je poznata i po tome da "nema dlake na jeziku".

Inače, Ivana je velika zaljubljenica u modu i često nosi dizajnerske krpice, a jednom prilikom pohvalila se i skupocenim poklonom koji je dobila od supruga, a u pitanju je bio telefon od 24-karatnog zlata.

Pre udaje za hrvatskog reprezentativca na izborima za mis osvojila je čak četiri lente: "Prva pratilja Miss Hercegovine", "Miss turizma Hrvatske", "Prva pratilja Miss Dalmacije" i "Kraljica Hrvatske", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/ivana_vida
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs