VODITELJKA OLIVERA JOVIĆEVIĆ BOLJE IZGLEDA SA 50, NEGO SA 20 GODINA? Nestala je sa malih ekrana, pa promenila lični opis

Olivera Jovićević, nekadašnja voditeljka "Upitnika", danas pleni svojim izgledom

Celebrities
12:38h Autor:
VODITELJKA OLIVERA JOVIĆEVIĆ BOLJE IZGLEDA SA 50, NEGO SA 20 GODINA? Nestala je sa malih ekrana, pa promenila lični opis
Olivera Jovićević, Foto: preentscreen/Youtube

Olivera Jovićević je bila jedno od najprepoznatljivijih lica na Radio-televiziji Srbije (RTS), vodeći političku tok-šou emisiju "Upitnik" koja je privlačila veliku pažnju gledalaca. Međutim, nakon 18 godina provedenih u svetu medija, odlučila je da donese iznenadnu odluku - dala je otkaz.

Olivera Jovićević
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Njena odluka je izazvala znatiželju i zaprepašćenje u javnosti. Nakon toga, Olivera se povukla iz medija, a sada je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila sliku koja je izazvala brojne reakcije i komplimente.

Svima je zapalo za oko da je lepa voditeljka prilično promenila fizički izgled.

Olivera Jovićević
foto: preentscreen/Instagram

Među mnogim komentarima na njenoj slici, posebno se istakao komentar Srđana Predojevića, voditelja Pink Televizije, koji je napisao: "Blistaš."

Osim svog atraktivnog izgleda, Olivera na svojim društvenim mrežama deli uspomene sa svojih putovanja. Čini se da uživa punim plućima i da i dalje vodi luksuzan život.

Ono što ne može da ostane nezapaženo, jeste njen izgled sa početka karijere, gde je izgledala totalno drugačije, po mišljenju mnogih, delovala je starije.

Od 2005. godine pa sve do danas, Olivera Jovićević je prošla značajnu transformaciju koja nije prošla neprimećeno. Nekadašnja voditeljka političke tok-šou emisije "Upitnik" sada izgleda izuzetno sveže i vitalno, gotovo kao da je vreme unazad okrenuto za desetak godina.

Olivera Jovićević
foto: preentscreen/Instagram

Podsetimo, svoju odluku povodom otkaza saopštila je javno, na društvenim mrežama.

"Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti . Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama" napisala je Olivera Jovićević.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs