BOLI GORE NEGO DA VAS POLIJU LAVOM: Zubar URNISAO manekenku zbog stavljanja implanta, nije znala šta je SNAŠLO

Tiktokerka i model iz Teksasa imala je problema sa zubima zbog čega se javila stomatologu. On je morao da joj povadi zube i stavi nove, a kada se jednom pogledala u ogledalu ujutru, izbezumila se.

Medicina
Autor:
BOLI GORE NEGO DA VAS POLIJU LAVOM: Zubar URNISAO manekenku zbog stavljanja implanta, nije znala šta je SNAŠLO
Foto: Printskrin@jessicamacko/TikTok

Džesika Meko, iz San Antonija u Teksasu, doživljava "mučan" bol jer joj je poremećaj u ishrani koji je imala kada je bila mlađa, "rasturio" sve zube.

Majka je tvrdila da su joj zubni implanti ostavili na licu "najgore modrice ikada", ostavljajući je da izgleda kao ljudski "Roršhakov test sa mrljama."

Ova četrdesetčetvorogodišnjakinja, odlučila je da ugradi četiri zubna implanta ranije ovog meseca, kako bi rešila svoje tekuće probleme sa zubima. Imala je proceduru u kojoj set od četiri zubna implanta zamenjuje "labave, pokvarene ili nedostajuće zube."

Dok su je lekari upozoravali na modrice, majka koja je ostala kod kuće priznala je da nije očekivala da će bol biti tako "brutalan", niti da će modrice biti tako jake.

Manekenka je objavila snimak svog lica četvrtog dana nakon tretmana tvrdeći da izgleda kao "čudovište" i tražeći da joj se drugi obrate ako su ikada imali sličnu reakciju na proceduru.

"Užasne" tamnoljubičaste modrice počele su na njenom vratu i bradi i širile se preko njenog lica, pogoršavajući se iz sata u sat, čak joj sežu do ispod očiju. Sada dve nedelje kasnije, modrice i otok su se znatno smanjili, a majka troje dece bi i dalje preporučila proceduru, verujući da su njene ekstremne modrice "jedinstveni” slučaj.

Džesika je rekla: "Lekari su rekli da ću imati modrice. Dan nakon što sam ugradila implante, lice mi je baš nateklo, a onda su modrice počele dan nakon toga."

"Prilično sam se uplašila. Svaki čas je postajalo sve gore i gore. Izgledalo je kao da imam Roršhakov test mrlja na licu, kao mrlje od mastila. Imam tendenciju da imam jake modrice, ali nikada ranije nisam doživela nešto slično."

"Bilo mi je na bradi i vratu, bili su najviše natečeni, a onda se raširilo i pogodilo mi nos i ispod oka. Prekrivala je skoro celo moje lice ispod očiju."

"Nisam imala pojma da će bol biti toliko jak pre nego što sam ga imala. Nisam razumela brutalnost toga." istakla je Mekova, govoreći o svom problemu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs