"SVE SAM DALA DECI, A DANAS ME SE STIDE JER SAM BOSANKA, TRETIRAJU ME KAO SMEĆE" Bolna ispovest Sanje udate za Nemca

Ispovest žene koje se deca stide zbog porekla prepuna je emotivnih detalja.

Porodica
"SVE SAM DALA DECI, A DANAS ME SE STIDE JER SAM BOSANKA, TRETIRAJU ME KAO SMEĆE" Bolna ispovest Sanje udate za Nemca
Foto: Shutterstock

Majkama je potpuno nezamislivo pomiriti se s činjenicom da njihovo odraslo dete ne želi imati nikakav odnos s njima. Često to krene neobjašnjivo, preko noći, ponekad je dovoljna pogrešna reč. Za Sanju je krivo njeno poreklo – deca je se, tvrdi, stide jer je iz Bosne i Hercegovine.

Sanji uz muža nisu cvetale ruže. u braku su dovili troje dece zbog kojih je trpela i što je trebalo i ono što nije. Svakako nijedna žena ne bi trebala podnositi da se na nju i decu urla u alkoholiziranom stanju. Žrtva joj se nije isplatila, jer je odrasla deca danas nimalo ne cene.

Starija žena, Žena
foto: Shutterstock

"Imaju sve, a zaboravili su me"

"Rodila sam troje dece koje sam othranila uz mnogo muke, patnje i malo je reći boli. Moj je suprug bio alkoholičar svoje vrste, trebala mi je nadljudska snaga da se izborim da mi deca ni u čemu ne oskudijevaju. Svi su troje danas uspešni", kaže majka koja uprkos životnom udarcu koji su joj zadali, ne može ne osećati ponos zbog uspeha svoje dece.

"Deca rade na dobrim poslovima, u svemu što su hteli u životu uspeli su. Samo su mene, kao majku, odbacili. Verujte mi, ja ne igram više apsolutno nikakvu igru u njihovim životima", piše i potom objašnjava da joj više ne govore ni ono ženi najlepše: Mama.

Oseća se kao smeće

"Naprotiv, obraćaju mi se kao da sam za njih zadnje smeće. To me najviše od svega peče i boli, jer ne znam konkretan razlog zbog kojeg bi me mogli baš toliko mrziti. Samo znam, da sam za njih napravila sve što je bilo u mojoj moći", piše ova nesretna majka.

Kad ih pita zašto su baš njoj okrenuli leđa, kad je sve dala za njih dok je njihov otac pio i galamio, dobila je, svedoči, šokantan odgovor. "Oni su meni dali do znanja da se oni mene stide! Ja sam ih rodila i othranila, ali ja nisam Nemica, ja sam Bosanka, a njihov otac je Nemac. Eto toliko, sve vam je jasno", reči su ostavljene majke koja se više ne može radovati.

(Stil/ Moje vrijeme)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs