IMALA SAM SAMO 6 GODINA KADA SAM DOVEDENA U PLEJBOJ VILU: Zbog onog što sam tamo videla i dan danas imam TRAUME

Dženifer Saginor, ćerka nekadašnjeg najboljeg druga Hjua Hefnera progovorila je o svemu što je gledala u Plejboj vili od detinjstva.

Celebrities
11:30h Autor:
IMALA SAM SAMO 6 GODINA KADA SAM DOVEDENA U PLEJBOJ VILU: Zbog onog što sam tamo videla i dan danas imam TRAUME
Scena iz filma "Pam & Tommy", Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plejboj vila velikom broju devojka u Americi, ali i širom sveta činila se kao rajsko mesto koje odiše luksuzom, a u njoj su boravile najlepše devojke na svetu.

Nažalost, sve to bila je predstava za javnost, a sve više devojaka progovorilo je svemu što se događalo iza zidina Hefnerovog carstva.

Ćerka nekadašnjeg najboljeg prijatelja Hjua Hefnera, Dženifer Saginor, nedavno je otkrila nove tajne i detalje koji su se dešavali iza zatvorenih vrata nekada najpoznatije vile na svetu.

Hju Hefner uvek je bio okružen mnoštvom devojaka
Hju Hefner uvek je bio okružen mnoštvom devojaka foto: Profimedia

Kako kaže, prijateljstvo njenog oca i vlasnika Plejboja trajalo je 11 godina, a upravo je Mark Saginor, poznatiji kao "Dr. Feelgood" je bio taj koji je zečicama pisao recepte za brojne pilule i davao narkotike. Kako kaže kada je prvi put kročila u vilu imala je samo 6 godina i nije bila svesna šta se oko nje zapravo dešava.

"Trebalo mi je mnogo vremena da otkrijem šta sam to zapravo iskusila dok sam odrastala i kako se osećam zbog toga. Imala sam osećaj lojalnosti za taj mali svet u koji sam ušla veoma mlada. Nisam želela da prekinem tu odanost jer sam znala da bi bilo ozbiljnih posledica. Bilo je to čudno, zeznuto mesto. Ali istina je da je moje odrastanje tamo bilo magično", započela je priču Dženifer.

Dženifer je otkrila detalje odrastanja u vili
Dženifer je otkrila detalje odrastanja u vili foto: printscreen/youtube

Kako kaže kompletno osoblje vile je ispunjavalo svaku njenu želju, batleri su joj donosili omiljene slatkiše, u školu je išla limuzinom, bila je okružena lepim ženama koje su donekle zamenile ulogu majke. Kada se u potpunosti preselila u vilu shvatila je da nije sve zapravo tako bajkovito kako izgleda.

"Imala sam 6 godina kada su me naterali da gledam orgije", rekla je ona.

Dženifer je ispričala da nije ništa čudno da su u vili bile maloletne devojke, a u prostituciju su ubacivane nakon što su tajno fotografisane i snimane. Međutim, to nije bilo ono najgore. Kako je ispričala za The Cut, orgijama su često prisustvovala i deca.

Hju Hefner je prijateljima dovodio mlade devojke
Hju Hefner je prijateljima dovodio mlade devojke foto: Profimedia

"Zečice su bile drogirane dok su ih muškarci razvlačili po krevetima, a drugi su to posmatrali iz prikrajka", dodala je.

Dženifer je otkrila i da Plejboj vila nije bila jedino mesto gde su podvođene devojke. Navodno su Hefovi prijatelji imali takozvane "shadow mansions" odnosno mini replike Hefovog zdanja koje su korišćene za silovanje maloletnica.

Tu su njegovi prijatleji pokušavali da oponašaju sve ono što se dešavalo u Plejboj vili.

Vila je bil amesto razvrata
Vila je bil amesto razvrata foto: Profimedia

"Tu su dolazile izrazito mlade devojke koje su želele da postanu glumice ili modeli", objasnila je Dženifer i dodala da je malo pre šestog rođendana prešla da živi u jednu od "vila iz senke" gde je svakodnevno gledala predatorsko i nasilno ponašanje, kao i zlostavljanje.

Dženifer je otkrila da je Hefnera gledala kao oca, a onda je on kada je postala tinejdžerka promenio dvoje ponašanje prema njoj.

"Hef me je ljubio otvorenih usta, na neki način bio je to kao francuski poljubac. Uvek sam mislila da je čudno što me moj stric tako ljubi, ali moj otac mi je rekao da to ljudi rade kada se vole".

Ipak, divlja, slobodna atmosfera je i nju samu ponela u jednom momentu - još kao tinejdžerka zaljubila se u jednu od glavnih Hfnerovih devojaka i spavala je sa njom.

"Nisam mislila da ima nečeg lošeg u tome... Hefner nije mario što imam aferu sa njegovom devojkom. Oni su to znali, svuda su bile kamere", priča Dženifer i dodaje da su dozvolili da afera traje sve dok nije napunila 17 godina.

"Tada su me pozvali u Hefnerovu sobu. Kada sam ušla, on i njegova devojka su bili u krevetu. Isprva mi to je bilo zabavno, nisam shvatala šta će se dogoditi. Hefner je u tom trenutku prešao granicu, jer me je do tada tretirao uvek kao ćerku. U toj sobi osetila sam tu neprijatnu spoznaju - više me nije tako gledao", istakla je ona i rekla da je Hefnerova devojka brinzula u plač, što je sprečilo eskaliranje napete situacije.

Dženifer je otkrila da je odrastanje u takvom okruženju ostavilo trajne posledice po njenu psihu, a i dan danas ne može da se oporavi od svega.

Hju Hefner povodio je mlade devojke prijateljima
Hju Hefner povodio je mlade devojke prijateljima foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs