NAJLEPŠOJ ŽENI SRPSKOG FUDBALERA NUDILI 500 EVRA ZA SAT VREMENA: O njenom odgovoru su svi pričali

Jovana Đorđević, žena srpskog fudbalera Filipa Đorđevića jednom prilikom je otkrila da joj je nepoznat muškarac putem mteža nudio 500 evra ua noć.

Celebrities
13:49h Autor:
NAJLEPŠOJ ŽENI SRPSKOG FUDBALERA NUDILI 500 EVRA ZA SAT VREMENA: O njenom odgovoru su svi pričali
Ženi srpskog fudbalera nudili 500 evra za noć, Foto: Printscreen/instagram/callmelolita

Jovana Đorđević, manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića otkrila je kako se jednom prilikom neprijatno iskustvo koje je doživela na internetu.

Jovana koja inače važi za jednu od najlepših žena fudbalera svojevremeno je sa fanovima na Tviteru podelila da je ljuta uvek kada neko pokuša da je "startuje" putem društvenih mreža.

Supruga Filipa Đorđevića tako je otkrila da joj je jednom prilikom nepoznati mladić ponudio 500 evra na sat za se*s sa njim.

"Sat vremena kaže" napisala je Jovana i odgovorom nasmejala mnoge na Tviteru.

"Ne znam šta je ovaj dečak razmišljao, ali nikako ne mogu da uradim tako nešto. Objavila sam njegovu ponudu na internetu da podelim svoje nezadovoljstvo", dodala je Jovana pre dve godine kada se i desila ova neprijatnost.

Jovana je objavila nepristojnu ponudu koju je dobila
Jovana je objavila nepristojnu ponudu koju je dobila foto: Printscreen/Twitter

Inače, Jovana svojom pojavom privlači veliku pažnju, a samo jedan pogled na njen Instagram dovoljan je i razumećete zbog čega ova lepa menakenka pravi lom gde god se pojavi.

Veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje provokativne fotografije, a pratioci komentarišu kako izgleda odlično.

Međutim, iako danas uživa u srećnom i ispunjenom životu sa suprugom, fudbalerom Filpom Đorđevićem, sa kojim je dobila dvoje dece, mnogi ne znaju da je prošla kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje.

Pisalo se da je zbog kraha veze sa bivšim dečkom prošla kroz veoma turbulentan period života.

"Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine", rekla je Jovana svojevremeno za "Story".

Neprijatnost ju je zadesila i kada je na snimanju spota upala u vrelu vodu nakon čega je zadobila opekotine i ostala bez kose. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs