NIKAD IZAZOVNIJA

MILICA DABOVIĆ NAPRAVILA PRAVU POMETNJU, OBJAVILA JE FOTKU NA KOJOJ JE SKROZ GOLA: U ovom izdanju je nikada niste videli

Milica Dabović objavila je ovoga jutra sliku na kojoj je potpuno gola i zapalila Tviter!

Celebrities
11:34h Autor:
MILICA DABOVIĆ NAPRAVILA PRAVU POMETNJU, OBJAVILA JE FOTKU NA KOJOJ JE SKROZ GOLA: U ovom izdanju je nikada niste videli
Milica Dabović objavila sliku na kojoj je potpuno gola, Foto: Printscreen Instagram / stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović ne prestaje da šokira javnost! Naime, posle brojnih skandala koje je preživela, ponovo je u žiži interesovanja i to zbog njenog "biznisa" na poznatoj platformi za odrasle "OnlyFans". Kako ističe, cilj joj je da zaradi za plac na kom će graditi kuću, a čini se da joj i te kako dobro ide.

Iako je u početku Milica objavljivala slike slične onima koje smo imali prilike da vidimo na njenom Instagram profilu, pre samo nekoliko dana je otišla korak dalje, kada je osvanula njena fotka u dnevnom boravku na kojoj pozira samo u gaćicama.

I dok su neki oduševljeni kako izgleda na pragu pete decenije, drugi je osuđuju zbog pomalo nepormišljeniih postupaka, jer je majka maloletnog sina Stefana. No, ova dama ne mari mnogo za pogrdne komentare, već nastavlja da ruši svoje granice.

1 / 8 Foto: ATA Images

Ovoga jutra na Tviteru je osvanula nikad provokativnija Miličina slika na kojoj je, po proceni mnogih korisnika ove mreže, potpuno gola. Mada, nije dovoljno jasno, jer je pokušala da intimne delove prekrije stikerom. A za sve je imala zanimljivu poruku:

- Voli vas riba ispod proseka!

Izgleda da je Dabovićka poslušala savete Anđele Veštice, koja zarađuje prilično veliku svotu novca na ovoj platformi. Naime, starleta joj je u emisiji u kojoj su zajedno gostovale odbrusila da takve kao što su ona ruše ugled i čari ove aplikacije, te da ako želi da zarađuje mora više i da pokaže, što je Milica ovoga puta i učinila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs