ŽENA HRVATSKOG SELEKTORA ZBOG MUŽA SE ODREKLA KARIJERE: 30 godina su u braku i imaju NEVEROVATNO USPEŠNE sinove

Selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić već skoro 30 godina je u braku s suprugom Davorkom, sa kojom ima dva sina.

Celebrities
Autor:
ŽENA HRVATSKOG SELEKTORA ZBOG MUŽA SE ODREKLA KARIJERE: 30 godina su u braku i imaju NEVEROVATNO USPEŠNE sinove
Ko je žena selektora fudbalske reprezentacije Hrvatske?, Foto: Jewel SAMAD / AFP / Profimedia

Već smo pisali o mirnom porodičnom životu Luke Modrića koji je svoju sreću pronašao pored supruge koja je sve samo nije tipična žena fudbalera.

Pored njega i selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić može da se, osim poslovnog uspeha, pohvali i idiličnim porodičnim životom. Naime, sa suprugom Davorkom u braku je već skoro 30 godina, a zajedno imaju dva sina, Tonija i Brunu.

Kao što se nakon utakmice s Rusijom nije libio da zaplače u javnosti, tako nije skrivao ni osećaje na društvenim mrežama kad je podelio sinov uspeh.

"Ponosan otac- čestitke", napisao je uz fotografiju na kojoj mladi Bruno pozira ispred fakulteta s diplomom u rukama.

Njegov drugi sin Toni ima diplomu iz digitalnog marketinga, a Dalić se sličnim rečima pre dve godine pohvalio i njegovim uspehom.

Toni, osim što je poznati di-džej, ima funkciju u NK Varaždin, a zaposlen je i u jednoj banci.

S njihovom majkom Davorkom Zlatko Dalić se upoznao još u srednjoj školi, a nikad nije skrivao da mu je ona najveća podrška u svemu. Ljubav su krunisali brakom 1992. godine, a godinu kasnije rodio im se stariji sin.

"Poznajemo se još iz Livna, iz detinjstva. Vezu smo počeli mladi, jedno vreme smo je održavali na daljinu zbog moje igračke karijere. Tada nismo mogli drukčije, morali smo da pristanemo na te uslove", ispričao je jednom prilikom Zlatko Dalić u intervjuu za Story.hr.

Zlatko je već nekoliko puta istakao kako mu je porodica na prvom mestu i kako sve konce u njihovom domu drži Davorka. Iako je završila ekonomiju, napustila je posao kako bi se posvetila sinovima i suprugu: "Vodi brigu o svima nama. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da izađemo na pravi put. Sačuvala je porodicu uz puno truda i energije", rekao je Zlatko za pomenuti mediji.

Iako privatni život uglavnom drži za sebe, Dalić povremeno voli da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli i po koju porodičnu fotografiju, a jednom prilikom je podelio kakv odnos ima sa suprugom.

"Krenuli smo od nule. Bili smo momak i devojka koji su hteli da nešto naprave od života. Želeli smo zajedno nešto da izgradimo. Bilo je uspona i padova, bili smo ponekad i pred zidom, ali sve smo prevazišli", rekao je svojevremeno za 24sata.hr.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs