JEDAN OD NAJBOLJIH HRVATSKIH FUDBALERA U BRAKU JE SA 14 GODINA STARIJOM: Lepa Iris s razlogom je ponela titulu misice

Jedan od najboljih fudbalera hrvatske, Marko Livaja, u braku je sa bivšom misicom koja je od njega starija 14 godina.

Celebrities
18:15h Autor:
JEDAN OD NAJBOLJIH HRVATSKIH FUDBALERA U BRAKU JE SA 14 GODINA STARIJOM: Lepa Iris s razlogom je ponela titulu misice
Poznati hrvatski fudbaler u braku je sa 14 godina starijom Iris, Foto: Printscreen/instagram

Hrvatska reprezentacija osvojila je treće mesto na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a za njihov uspeh na Mundijalu među najzaslužnijim je fudbaler Marko Livaja (29).

Rođeni Splićanin trenutno igra za FK "Hajduk Split", a pored njegove karijere, veliko interesovanje javnosti je za njegov privatni život i brak sa 14 godina starijom Iris Rajčić (43).

Naime, biša hrvastka misica i manekenka velika je podrška svog suprugu, a jedna je od retkih žena fudbalera koja nije otišla u Katar, ali iz Splita prati svaku utakmicu.

Nakon osam godina veze i dvoje dece, ćerke Elizabet i sinčića Lorenca venčali su se u maju ove godine u crkvici na splitskom Sustipanu.

Iris je zbog supruga Marka doživela veliku popularnost među navijačima Hajduka koju su za njom poludeli nakon što se prošlog leta saznalo da Livaja ostaje u Hajduku. Mnogi su bili uvereni da je upravo njen uticaj na supruga bio presudan u njegovoj odluci da u ovom klubu nastavi karijeru, a Iris su tad neki prozvali "novom kraljicom Hajduka".

Ipak, iako su sada uživaju u ljubavi i sreći početak njihove veze nije naišao na odobravanje, upravo zbog razlike u godinama.

– Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a onda kada je sve to krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali da spreče našu ljubav. Znali smo da će vreme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je – rekla je jednom prilikom Iris za hrvatske medije.

Lepa Iris svoj život je podredila porodici i suprugu, a iako mnogi mnogi veruju da kao supruga fudbalera vodi glamurozan život, ispričala je da je njena svakodnevica puno drugačija.

– Znam da neki komentarišu: hm, ona je žena fudbalera, njoj je upala sekira u med, to je život malo od butika do butika... (a ja sam ovako poznata po tom motu od dućana do dućana). Alo! Žena je u životu fudbalera sve, ali sve! Ako želiš da tvoj muž bude na sto posto, onda i supruga mora od sebe da da sto posto – rekla je Iris.

Iris Livaja velika je podrška svom suprugu
Iris Livaja velika je podrška svom suprugu foto: printscreen/instagram

Ispričala je i da uživa u kuvanju, te da joj je jako stalo da joj suprug i deca jedu kako treba, ali i da suprug pomaže u kućnim poslovima.

Takođe, jednom prilikom je otkrila kakav je Livaja privatno.

"On je nepredvidiv. Teško ga je pročitati. Marko ne govori puno, on radi. Svoj na svome je u porodici i najbližem krugu prijatelja; tu će se otvoriti, biti opušteniji, a svugde drugo videćete ga s puno strpljenja, s puno poštovanja prema svima. On je uz to i pun iznenađenja i jako je pažljiv. Moj Marko je hodajuća emocija", iskrena je bila Ines.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs