OSTAVIO OPROŠTAJNU PORUKU PA PUCAO SEBI U GLAVU: Poslednje reči slavnog di-džeja PROGONIĆE ZAUVEK njegovu ženu

Di-džej Stiven Tvič Bos pre nego što je izvršio samoubistvo ostavio je poruku, a evo šta se u njoj našlo.

Celebrities
Autor:
OSTAVIO OPROŠTAJNU PORUKU PA PUCAO SEBI U GLAVU: Poslednje reči slavnog di-džeja PROGONIĆE ZAUVEK njegovu ženu
Slavni di džej ostavio je poruku pre samoubistva, Foto: ediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati voditelj, di-džej i igrač Stiven Tvič Bos je preminuo u 40 godini. Kako je stranim medijima rečeno iz kancelarije okružnog patologa, u pitanju je samoubistvo.

Slavu je stekao kao igrač u šou programu "So You Think You Can Dance" gde je učestvovao nekoliko puta, a 2014. godine je postao pomoćnik i di džej u šou Elen Dedženeris gde je ostao do samog kraja.

Prema najnovijim izveštajima, Stiven je ostavio poruku o samoubistvu u motelu aludirajući na izazove sa kojima se suočavao u prošlosti i stavio svoj telefon na avionski režim pre nego što je počinio samoubistvo.

Dvosmislena beleška ostavljena je na mestu samoubistva u blizini njegove kuće, piše TMZ. Za sada je poznato da se on prijavio u hotel oko 10:30 u ponedeljak, a sledećeg dana pronađen je mrtav u kupatilu sobe kada se nije odjavio iz motela.

TMZ je rekao da je prebacio svoj telefon na režim rada u avionu tako da niko nije mogao da ga kontaktira. Bosova supruga s kojom je u braku bio devet godina, Alison Holker, kontaktirala je u utorak policiju Los Anđelesa kako bi prijavila njegov nestanak, rekavši da je otišao bez reči dan ranije i da joj ne odgovara na pozive, izvestio je TMZ.

Izvori iz policije ispričali su za TMZ da je Stivenova supruga Alison Holker uletela u stanicu policije juče, te bila veoma uplašena i ispričala da je njen suprug napustio njihov dom i to bez automobila - što je bilo nešto što nikada ne radi.

Alison je insistirala da nije bilo svađe ili raprave koji su ubrzali njegov odlazak, samo tri dana nakon godišnjice njihovog braka i rekla je da to što se nije javljao bilo krajnje neuobičajeno.

Nešto kasnije prepodne, hitna pomoć pozvana je u jedan hotel u Los Anđelesu, gde su pronašli Stivena, a navodno je izvršio samoubistvo tako što je pucao sebi iz pištolja u glavu. Proglašen je mrtvim na mestu nesreće.

Njegova supruga Alison potvrdila je tužne vesti.

- Stiven bi obasjao svaku prostoriju u kojoj bi se pojavio. Cenio je porodicu, prijatelje i zajednicu više od svega i vodio nas je ljubavlju i svetlošću. Bio je stub naše porodice, najbolji muž i otac i inspiracija svojim fanovima - rekla je ona, pa nastavila:

Supruga je prijavila nestanak di džeja
Supruga je prijavila nestanak di džeja foto: Printscreen/instagram

- Da kažemo da je ostavio nešto iza sebe bilo bi malo, a njegov pozitivan uticaj nastaviće da se oseća. Sigurna sam da neće proći dan a da ne poštujemo sećanje na njega. Stivene, volimo te, nedostajaćeš nam i uvek ću sačuvati poslednji ples za tebe.

Iz braka Tvič i Alison izrodilo se dvoje dece: Zaia, Madok Laurel, kao i Veslie Renae koji je Alison dobila u prethodnoj vezi, ali ga je di džej rado prihvatio kao svog.

Tvič je, podsetimo, postao gostujući di-džej za Elen 2014. godine i bio je uz nju do samog kraja. Postao je i producent emisije 2020. godine.

U javnosti se proslavio u emisiji "So you think you can dance"2008. godine, gde je pokazao sjajne plesne sposobnosti i osvojio drugo mesto. Pojavljivao se u filmovima "Magic Mike XXL" Ii "Step up".

Suprugu je upoznao kada su se takmičili u "All star"sezoni jednog plesnog takmičenja. Venčali su se 2013. godine, a prošle subote proslavili su devetu godišnjicu braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs