NA NJU JE POTROŠIO NEVEROVATNIH 3 MILIONA EVRA: Roberto Kavali ispunjava sve hirove svojoj 45 godina mlađoj ljubavnici

Ljubavnica Roberta Kavalija mlađa je od njega 45 godina, a par tvrdi da uživa u ljubavi i da im razlika u godinama ne predstavlja problem.

Celebrities
Autor:
NA NJU JE POTROŠIO NEVEROVATNIH 3 MILIONA EVRA: Roberto Kavali ispunjava sve hirove svojoj 45 godina mlađoj ljubavnici
Ko je devojka Roberta Kavalija koja je mlađa od njega 45 godina, Foto: Profimedia

Kažu da prava ljubav ne poznaje godine, a jedan od ekstremnijih primera je upravo 14-godišnja veza između proslavljenog dizajnera Roberta Kavalija i njegove 45 godina mlađe devojke Sandre Nilson.

Oni su u vezu ušli još davne 2008. godine, a uprkos prognozama da neće trajati ni mesec dana, i dan-danas njihova ljubav je jaka kao prvog dana. Ipak, to ih nije spasilo komenatara da joj može biti deda, te da Sandru zanima samo njegov novac.

Roberto Kavali u vezi je sa 45 godina mlađom Sandrom
Roberto Kavali u vezi je sa 45 godina mlađom Sandrom foto: Profimedia

Ipak, kada je njena karijera modela poleča da bledi, baš tada je ljubav s Robertom Kavalijem počela da blista. Rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, Sandra je rano počela da radi u modnoj industriji.

Kada je imala 14 godina, skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama.

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Slavni dizajner devojci je kupio ostrvo vredo 3 miliona evra
Slavni dizajner devojci je kupio ostrvo vredo 3 miliona evra foto: Profimedia

Da sada uživa u luksuzu dokazuje činjenica da je modni dizajner, koji je nedavno proslavio 82. rođendan, odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Sandra tvrdi da sa Kavalijem nije zbog novca
Sandra tvrdi da sa Kavalijem nije zbog novca foto: Profimedia

Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.

Osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Inače, Kavali i Sandra su se upoznali kada se on razveo od supruge, a sa njom je, kako kaže dijazner, našao svoj mir, ona je njegova muza, prava ljubav i ne mare za razliku u godinama.

Kavali ne žali novac za svoju izabranicu
Kavali ne žali novac za svoju izabranicu foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs