NAJVEĆA TRAGEDIJA VELIKOG BRATA: Troje mladih učesnika rijalitija koji su sleteli u reku pamti cela Srbija

Pre tačno 15 godina, učesnici rijaliti šou programa "Veliki brat" poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja kada su automobilom sleteli u reku.

Celebrities
Autor:
NAJVEĆA TRAGEDIJA VELIKOG BRATA: Troje mladih učesnika rijalitija koji su sleteli u reku pamti cela Srbija
Godišnjica tragedije koja je obeležila Velikog brata, Foto: Printscreen/youtube

Prošlo je 15 godina od kako su tog 29. decembra 2007. godine, učesnici "Velikog brata", Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović poginuli u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Njih troje nastardali su na putu Obrenovac-Šabac kada su automobilom sleteli u reku. Stravične vesti odmah su obišle ceo region, a nema ko nije žalio za pogibijom troje mladih ljudi.

Podsetimo, Zorica, Zeka i Elmir bili su napustili "Velikog Brata" i te noći hteli su da odu na žurku u Loznicu, gde je trebalo da budu specijalni gosti.

Krenuli su sa dva automobila, a u drugom su bili takođe bivši takmičari "Velikog brata",Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivana. Po Zoricu, Stefana i Elmira došao je momak Vladimir Sarić koji je trebalo da ih odveze u Loznicu. Međutim, neposredno pre nesreće, on i Elmir su zamenili mesta i bivši ukućanin je upravljao kolima. Sarić je jedini preživeo saobraćajnu nesreću.

Elmir Kuduzović upravljao je autom
Elmir Kuduzović upravljao je autom foto: Printscreen/youtube

Elmir je vozio veoma brzo, a nekoliko minuta pre nesreće Tanja ih je pozvala telefonom i zamolila ih da uspore. Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj reci. Kada je videla šta se desilo, Tanja je pokušala da skoči u ledenu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni sprečili. Tanja i Jelena su od tuge i šoka pali u nesvest.

Stevan Zečević Zeka poginuo je zajedno sa prijateljima
Stevan Zečević Zeka poginuo je zajedno sa prijateljima foto: Printscreen/youtube

Produkcija rijalitija odlučila je da se njihov šou tada prekine, ostatak ekipe pušten je kući i to je bila jedina sezona koja nije imala pobednika.

Mnogi su pričali o ovom stravičnom događaju, ali možda su svedočenja Tanje Obradović, najpotresnija s obzirom na to da je ona njihovu pogibiju gledala svojim očima.

Zorica Lazić želela je da postane poznata
Zorica Lazić želela je da postane poznata foto: Printscreen/youtube

- Svake godine se setim toga. Nijedna Nova godina više nije ista. Pretužna sam što ih nema, nisam ih zaboravila. Krivo mi je što se svaki poziv od medija svodi na to, jer me podseti na njih, na to što se dogodilo. Ušli smo u "Velikog brata" kako bi se čulo za nas, kako bismo se afirmisali, bili smo mladi, željni svega i uspeha, a dogodila se tragedija. I dalje me ljudi prepoznaju kada me vide, ali me povežu sa tom situacijom. To je za mene trauma za ceo život - rekla je Tanja jednom prilikom za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs