OSVOJILA JE SRCA PUBLIKE KAO KONOBARICA: Danas Ljubicu iz filma "KAD PORASTEM BIĆU KENGUR" ne biste mogli da prepoznate

Glumica Ana Marković stekla je velike simpatije publike glumeći Ljubicu u filmu „Kad porastem biću Kengur“, a evo kako danas izgleda.

Celebrities
10:47h Autor:
OSVOJILA JE SRCA PUBLIKE KAO KONOBARICA: Danas Ljubicu iz filma "KAD PORASTEM BIĆU KENGUR" ne biste mogli da prepoznate
Kako danas izgleda Ljubica iz filma Kad porastem biću Kengur, Foto: Printscreen/youtube

"Kad porastem biću Kengur" jedan od omiljenih filmova domaće kinematografije, a pojedine čuvene replike citiraju se i dan danas.

S obzirom na univerzalnost teme filma, nije ni čudno što je vremenom stekao status kultnog i što se uvek rado gleda.

Ovo ostvarenje, naime, prati život suseda u jednom voždovačkom kraju, njihove uspone i padove i ideju da uvek među “običnim smrtnicima” postoji neko ko se "izdigao" i uspeo u životu.

Autetntični likovi iz filma ostali su u sećanju svih koji su bar jednom pogledali film, a velike simpatije publike je pobrala čuvena konobarica iz kladionice Ljubica.

Glumica Ana Marković ostala je upamćen apo ulozi Ljubice
Glumica Ana Marković ostala je upamćen apo ulozi Ljubice foto: Printscreen/youtube

Podsetimo, u filmu Kengur (koga tumači Nikola Đuričko) je mladi fudbalski golman koji igra za Istvič i napustio je Beograd. Ipak, u njemu je ostala njegova nekadašnja ljubav – čuvena Ljubica, koja se sa Kengurovim odlaskom našla u ljubavnom trouglu.

Ana Marković, koja tumači lik mlade konobarice, nakon ovog filma se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice, a dugo se bavila singronizacijom dečijih filmova.

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, lepa Ana se u najvećoj meri posvetila porodici i deci, ali, a što se tiče izgleda, gotovo da se nije ni promenila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs