90-IH JE BILA MEĐU NAJPOPULARNIJIM PEVAČICAMA: Pričalo se da je promenila ime i veru, a danas se bavi ČITANJEM DUŠA

Pevačica Marina Živković 90-ih godina bila je na vrhuncu svoje karijere, a onda je rešila da potpuno promeni zanimanje.

Celebrities
Autor:
90-IH JE BILA MEĐU NAJPOPULARNIJIM PEVAČICAMA: Pričalo se da je promenila ime i veru, a danas se bavi ČITANJEM DUŠA
90-ih je bila popularna pevačica a danas se bavi čitanjem duša, Foto: Printscreen/youtube

Marina Živković bila je devedesetih jedna od omiljenih pevačica, a pošto je snimila pet muzičkih albuma odlučila je da stavi tačku na muzičku karijeru i započinje sasvim drugačiji život.

Na listu najpopularnijih izvođača se upisala 1995. godine posle dueta sa Vanesom Šoškić. Od tog momenta interesovanje za nju vrtoglavo raste, a Marinina svaka pesma postaje veliki hit poput: "Ne idi od mene", "Lavica", "Reci, reci da", "Hoću s tobom sinove", "Malo po malo" - koju je kasnije prepevala i Vesna Zmijanac.

Marina je 90-ih imala uspešnu karijeru
Marina je 90-ih imala uspešnu karijeru foto: Printscreen/youtube

Kako su mediji pisali, napustila je pravoslavlje i postala je šaman. Iako se spekulisalo da je promenila i ime, pevačica je to demantovala.

- To nije tačno. Ja stvarno ne znam... Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođena, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku - izjavila je jednom prilikom Marina za "Pink".

Pričalo se da je Marina promenila ime i veru
Pričalo se da je Marina promenila ime i veru foto: Printscreen/youtube

- Jednostavno sam se preusmerila na nešto drugo. U šamanizmu sam, zaista. Živeti sa dušom. Radim upravo to - rekla je svojevremeno Marina i odgovorila na pitanje da li je zaista postala beli mag, kako se pričalo.

- Kako nisam, sve belo je oko mene. Šalim se. I dalje sam zvezda, ali u svom hramu - ogovorila je u svom stilu.

Završila je navodno i kurs za iscelitelja. Međutim, jednom prilikom je istakla da nema nikakvu agenciju, već da samo pomaže svojim najbližima i to kao "provodnik nečega što je iznad nas".

- Bavim se čitanjem duša. Dovoljno je da vas gledam u oči i da vas energetski „radim“. Ljudi se zezaju i neozbiljno shvataju te stvari. Svaka izgovorena reč je energija. To sve ostaje u etru i ne razgrađuje se. Onda se mi čudimo što nam je tako, a ne razmišljamo da šamaramo gluposti ko nezdravi. I onda kažu: „Bože, šta mi je, ko da sam se na Boga kamenjem bacala...“ Znate, meni je ispunjen život, ostvarena sam kao žena, kao umetnik, kreator. S prijateljicama i sestrama radim u lancu salona u kojem pravimo kreme, organske, od prirodnih sastojaka, anticelulitne - otkrila je jednom prilikom Marina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs