UŽIVA U LUKSUZU

U VEZI JE SA BOGATAŠEM OD KOJEG JE VIŠA ZA 2 GLAVE, SVI SE SMEJU KAD IH VIDE ZAJEDNO: A ona u 48-oj izgleda BOMBASTIČNO

Švedska manekenka otkrila tajnu savršenog izgleda u 5. deceniji, a na mladolikosti joj brojne dame zavide.

Celebrities
10:33h Autor:
U VEZI JE SA BOGATAŠEM OD KOJEG JE VIŠA ZA 2 GLAVE, SVI SE SMEJU KAD IH VIDE ZAJEDNO: A ona u 48-oj izgleda BOMBASTIČNO
Švedska manekenka otkrila tajnu savršenog izgleda u 5. deceniji, Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Švedska manekenka, preduzetnica i DJ Viktorija Silvstet, gde god se pojavi, privlači pažnju svojim bombastičnim izgledom, te joj na savršenoj liniji u 48-oj godini mogu pozavideti mnogo mlađe devojke. Trenutno uživa u odmoru na ostvru Sent Bartelemi, a na plaži privlačila sve poglede u izazovnom kupaćem kostimu i crnoj suknjici.

Viktorija Silvstet
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Isitče da je za njen izgled zadužen redovan trening kao i zdrava ishrana, ali Viktorija otkriva da ima veliki udeo i genetika. Iako izgleda bar deceniju mlađe, ne krije da je svoj izgled pooboljšala i kod plastičnog hirurga, ali većina deli mišljenje da nije preterala još uvek.

Ovoga puta sama je uhvaćena na plaži, društvo joj ne pravi partner Dabah, inače švajcarski milioner i preduzetnik. Par vrlo često zajedno posećuje luksuzne destinacije, međutim, biznismenu se mnogi podsmevaju, smatrajući da je Viktorija sa njim samo zbog lagodnog života.

Viktorija Silvstet
foto: Scooter Agency / Sipa Press / Profimedia

Kada se pojave u javnost, neretko su na meti raznih komentara, obično ne tako lepih, jer je švedska lepotica viša od bogataša sa dve glave, a obožava da nosi i potpetice. Ali, čini se da Dabahu to uopšte ne smeta.

Seksepilna dama uvek je bila dovođena u vezu sa imućnim muškarcima, a udavala se samo jednom 2000. godine za voditelja Kris Vrega. Brak im je trajao 9 godina. Šuškalo se da je imala romansu i sa bivšim mužem Pamele Anderson, kao i sa rokerom Tomijem Lijem.

Viktorija Silvstet
foto: Scooter Agency / Sipa Press / Profimedia

Viktorija Silvstet je rođena u selu Šeleftehamn u severnom delu Švedske. Ima stariju sestru i mlađeg brata. U mladosti je bila posvećena jahanju i želela je da postane veterinar. Njen otac je bio kapiten lokalnog skijaškog tima, pa je ona počela da skija već sa pet godina. Povreda ramena koju je zadobila tokom takmičenja je doprinela okončanju njene karijere sa 16. Viktorija Silvstet tečno govori švedski, francuski, engleski i italijanski.

Viktorija Silvstet
foto: Scooter Agency / Sipa Press / Profimedia

Nekoliko godina kasnije dobila je poziv da se takmiči na izboru za Mis Švedske, pošto su njena mama i sestra poslale nekoliko njenih fotografija organizatorima. Pobedivši na izboru za Mis Švedske 1993. stekla je pravo da predstavlja svoju zemlju na izboru za Mis Sveta 1994. Ostvarila je veoma dobar rezultat, plasiravši se među prvih 10. Posle takmičenja u lepoti, počinje da se bavi manekenstvom u Parizu, a oprobala se i u glumi.

Još zavodljivih Viktorijinih izdanja možete pogledati u galeriji ispod:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs