MELANI GRIFIT

BILA JE ŽENA KOJOJ ZAVIDE SVI, A DANAS JE ŽALE: Od kako ju je muž ostavio, sve joj je krenulo "nizbrdo"

Melani Grifit je uništila svoju lepotu estetskim zahvatima zbog kojih joj je propao i poslednji brak.

Star look
09:32h Autor:
BILA JE ŽENA KOJOJ ZAVIDE SVI, A DANAS JE ŽALE: Od kako ju je muž ostavio, sve joj je krenulo "nizbrdo"
Melani Grifit, Foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Melani Grifit (65) nekad je bila na listama najvećih lepotica i divila su joj se oba pola, ali poslednjih godina privlači najviše pažnje licem uništenim estetskim zahvatima.

Glumica je snimljena ovog ponedeljka u Vest Holivudu dok je išla po ručak za poneti, a društvo joj je pravio njen pas. Bila je u opuštenijem izdanju, farmericama, beloj majici i patikama.

Kosa joj je bila puštena, a oči je krila ispod sunčanih naočara. Kao i uvek pokazala je zavidno, vitko telo, ali lice je pokušala da stavi u drugi plan.

Melani Grifit
foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Melani se poslednjih godina može videti u retkim izlascima u javnosti dok baš nije aktivna na filmu kao nekada. Tome je doprinela činjenica da su na njenom licu jasno vidljive posledice preteranih operacija. Naime, bila je na botoksu, zatezanju lica, sređivanju usana i ubrizgavanju filera.

Nakon niza kritika na svoj račun priznala je da se podvrgnula nizu estetskih zahvata i da je zbog toga zažalila. 'Nisam shvatila na šta ličim dok ljudi nisu počeli da pričaju o tome: 'O, moj Bože, šta je učinila?!' To me je toliko povredilo da sam otišla kod drugog doktora i počela da rešavam sva sra*a koje mi je jedna doktorka napravila. Srećom, izgledam normalnije sada', rekla je skoro glumica.

Antonio Banderas, Melani Grifit
foto: Profimedia

Na taj način je pokušavala da se pomladi, a smatrala je kako će tako biti privlačnija i tadašnjem suprugu, španskom zavodniku Antoniju Banderasu (62). Par se venčao 1996. i dobio ćerku Stelu (26).

Ali njihovom je braku, kako su otkrili izvori bliski paru, presudila je Melanijina zavisnost od operacija. Antonio joj je navodno dao ultimatum da prestane s time jer je više nije mogao prepoznati, a ona je to odbila. Razveli su se 2015. i glumac je sada u vezi s 20 godina mlađom Nikol Kimpel i vodi računa o svom fizičkom izgledu pa ga često slikaju kako kako trči u rodnoj Španiji gde živi.

Melani Grifit
foto: Profimedia

Grifit je slobodna, a iza sebe osim braka s Banderasom još tri razvoda. Čak dva puta se udala za glumca Dona Džonsona (73). Prvi put su se venčali 1976. i iste godine su se razveli. Drugi put su se venčali 1989. kada su dobili ćerku Dakotu (33), a razveli su se 1996.

Njihovom braku je drugi put presudio Banderas jer su se zaljubili na setu filma 'Previše'. Melani je navela kao razlog razvoda nepomirljive razlike, a kasnije se saznalo da je razlog bio -Antonio.

Od 1981. do 1989. je bila u braku s glumcem Stivenom Bauerom (66) s kojim je dobila sina Aleksandera (37).

Melani posljednjih godina samuje i ne zna se puno o njenom ljubavnom životu, a borila se i s rakom kože. Jednom prilikom je objavila fotografiju nosa na Instagramu i objasnila da je bila na tretmanu zbog karcinoma.

Melani Grifit, Antonio Bander
foto: Profimedia

'Budite pažljivi na suncu. Koristite kreme za sunčanje', poručila je pratiteljima Grifit koju se poslednjih meseci može videti i s podlivima na rukama.

Gabriel Mirkin, američki doktor, objasnio je da je to tipična procedura kojoj se podvrgavaju osobe koje imaju problema s trombozom, a služi za sprečavanje srčanog udara.

'Ovo je uobičajena procedura koja se radi s pacijentima kojima je tromb krenuo ili postoji mogućnost da krene ka plućima ili srcu...', izjavio je doktor pa napomenuo da je zavisnost od alkohola i drogama glumicu dodatno stavila u rizičnu grupu te da takvi pacijenti moraju da promene život iz korena. Takođe boluje i od epilepsije.

Podsetimo, Melani se kao 17-godišnjakinja proslavila golišavim scenama u filmovima 'Osmeh' i 'The Drowning Pool' zbog kojih su je nazivali seksi sirenom.

Takođe, ćerka je legendarne glumice Tipi Hedren koju gledaoci pamte po ulozi u kultnom filmu 'Ptice' reditelja Alfreda Hitčkoka koji joj skoro uništio karijeru jer je odbila ljubavnu vezu s njim.

Pogledajte još fotografija ove čuvene Holivudske glumice:

1 / 16 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs