PRETERALA

Od najlepše žene Holivuda ostala bleda senka: Glumica izmenila potpuno liči opis plastičnim operacijama! (FOTO)

Fanovi se pitaju zašto je otišla tako daleko sa plastičnim operacijama. Nekadašnja lepotica je danas neprepoznatljiva

Star look
Autor:
Od najlepše žene Holivuda ostala bleda senka: Glumica izmenila potpuno liči opis plastičnim operacijama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Melani Grifit, glumica i bivša žena Antonija Banderasa, nikada nije krila da je zbog lepote i mladalačkog izgleda bila spremna na sve. Glumica koja gazi sedmu deceniju svakodnevno odlazi u teretanu i trudi se svim silama da sačuva izgled one zavodnice za koju je nekad važila. Nikada nije krila i da je zbog lepote često odlazila kod plastičnog hirurga.

Međutim, izgleda da je otišla predaleko, pa su fotografije koje su nastale pre nekoliko dana privukle veliku pažnju. One su pokazale njeno pravo lice koje je potpuno izmenjeno od mnogobrojnih poseta plastičnom hirurgu.

Mnogi nagađaju da je uradila još nekoliko korekcija u poslednje vreme koje nisu dale najbolje rezultate. Glumica jedva pomera usta i obraze, a iako ima svega 62 godine, ona izgleda mnogo starije.

6 najlepših crnki svih vremena: Žene koje nikada neće biti zaboravljene! (FOTO)

foto: Profimedia

Komentari na njen račun nisu bili ni malo blagonakloni. Mnogi fanovi su se zapitali kako je sebi dozvolila da potpuno upropasti lepo lice i postane predmet podsmeha.

"Trka sa vremenom nije dobra. Pogledajte šta se dogodi kad želiš da pobediš godine", napisao je jedan korisnih društvenih mreža.

Novopečena mama Kameron Dijaz progovorila o novoj ulozi: Ovo je najbolji deo mog života! (FOTO)

foto: Profimedia

Izgleda da je svoje greške i ona sama svesna, pa je tako nedavno u intervjuu za magazin People, rekla: "Nisam uopšte shvatala to, dok ljudi nisu počeli da govore: ’O moj bože, šta je to uradila".

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs