NIkad srećnija

Novopečena mama Kameron Dijaz progovorila o novoj ulozi: Ovo je najbolji deo mog života! (FOTO)

Otkako se odrekla svoje uspešne karijere u Holivudu, glumica Kameron Dijaz posvetila se kući, ulozi domaćice i supruge. Njenom novom životu nedostajalo je samo još jedno, da se oproba u majčinstvu, a onda se krajem 2019. godine i to ostvarilo. Iako je bila vrlo misteriozna po pitanju otkrivanju svoje intime, Dijaz je sada otvoreno progovorila kako se snalazi s bebom.

Vip roditelji
Autor:
Novopečena mama Kameron Dijaz progovorila o novoj ulozi: Ovo je najbolji deo mog života! (FOTO)
Kameron Dijaz, Foto: Profimedia

Pre pet godina, Kameron Dijaz bila je jedna od najtraženijih glumica sveta s holivudske A liste. Ali, otkako je 2014. snimila svoj poslednji film, slavna plavuša potpuno se povukla iz Holivuda. Potpuno se pritajila pa je sa suprugom Bendžijem Madenom vodila vrlo normalan način života daleko od crvenog tepiha, fotoreportera i gala večera.

A onda je krajem prošle godine u potpunoj tajnosti postala majka devojčice Radiks i dobila je napokon ulogu o kojoj je maštala poslednjih godina. Tri meseca nakon što je postala majka, Dijaz je javno progovorila na Instagram profilu svoje prijateljice kako se snalazi u novoj ulozi.

"Uživam u ulozi majke. Ovo je definitivno najbolji deo mog života. Jako sam zahvalna što mi se sve ovo dogodilo i što pored sebe u ovom trenutku imam divnog supruga. Naprosto uživamo u svakom trenutku i presrećni smo. Još uvek ne možemo da verujemo da nam se to ostvarilo", rekla je.

Otkrila je kako izgleda njena svakodnevica s obzirom da je na u karantinu već tri meseca otkako se rodila ćerka Radiks, pa da za nju i nema neke velike razlike.

Neprospavane noći i briga o detu su ostavile posledice na njen izgled: Kameron Dijaz izgleda neprepoznatljivo! (FOTO)

"Svako veče kuvam, tada jedino imam slobodno vreme da se posvetim tome. Prvo okupamo malenu, a onda je Bendži stavi na spavanje. Tada ja odlazim u kuhinju i otvorim flašu vina. Moj život je karantin već poslednja tri meseca, nema neke razlike osim što sam tada mogla da vidim prijatelje, a sada ne mogu. Ali, ne žalim se, uživam u tom zatvorenom balonu."

Zvezda filma Čarlijevi anđeli našalila se da do sada napokon zna kako je žonglirati poslove u kući. "Kuvam, čistim i brinem o bebi, a najčešće je sve to u isto vreme", objasnila je sa osmehom na licu.

Koliko je srećan što je sa svojom voljenom Kameron dobio ćerku, nedavno je rekao gitarista Bendži Maden.

Kameron Dijaz u stajlingu pogodnom za svaku priliku: Ove komade sigurno imate i vi u svom garderoberu!(FOTO)

"One su nešto najbolje što mi se dogodilo. Moja supruga i ćerka čine moj život potpunim. Jako sam zahvalan na svemu", rekao je gitarsita benda Good Charlotte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs