moda

JAKNA KOJU JE LEJDI DI NOSILA PRE 27 GODINA ŽIVI I DANAS: Glumica uslikana u modelu koji je HIT ove sezone! (FOTO)


Britanska princeza Dajana je tokom života kreirala brojne nezaboravne modne trenutke, a neki modni komadi koje je nosila jako dobro se pamte i danas.

Moda
10:26h Autor:
JAKNA KOJU JE LEJDI DI NOSILA PRE 27 GODINA ŽIVI I DANAS: Glumica uslikana u modelu koji je HIT ove sezone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnogi stručnjaci čak napominju da je Lejdi Di po pitanju mode i stila bila daleko ispred svog vremena, a tome u prilog ide i slavna crvena jakna.

Nakon što je u petoj sezoni serije 'Kruna' ponovno oživljena slavna osvetnička haljina, serija koja se bavi životom britanske kraljevske porodice prikazala je još jedan nezaboravan modni trenutak.

Glumica Elizabet Debicki, koja tumači lik princeze od Velsa, prošetala je u jakni koja je izdržala test vremena.

Elizabet Debicki
foto: Profimedia

Uslikana je na ulicama Londona noseći upečatljivu crvenu pufer jaknu, crnu rolku, crne pantalone i i braon kaubojske čizme.

Elizabet Debicki
foto: Profimedia

Ovaj stajling je dosta podsećao na jedan od sjajnih stajlinga koji je princeza nosila tokom skijanja u Austriji 1994. godine. Deo stajlinga koji je svakako privlačio najviše pažnje bila je crvena pufer jakna, model kakav bi se bez problema mogao poneti i danas, gotovo 30 godina kasnije.

Naime, pufer jakne obeležile su ovu modnu sezonu i predstavile se kao jedan od najpoželjnijih modnih komada.

Osim jakne, istakao se večni par crnih pantalona, te par smeđih kaubojskih čizama, modela kojem modni stručnjaci predviđaju veliki modni povratak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs