GORE DRUŠTVENE MREŽE

GLUMICA ELIZABET DEBICKI KAO POKOJNA DAJANA! FOTKA KOJA JE ZAPALILA MREŽE: Pljunuta najvoljenija princeza! (FOTO)

Društvenim mrežama kruže fototgrafije australijske glumice koja igra princezu Dajanu u seriji "Kruna".

Celebrities
Autor:
GLUMICA ELIZABET DEBICKI KAO POKOJNA DAJANA! FOTKA KOJA JE ZAPALILA MREŽE: Pljunuta najvoljenija princeza! (FOTO)
Foto: Profimedia

Australijska glumica Elizabet Debicki (31) u novoj sezoni serije 'Kruna' ušla je u kožu pokojnr princeze Dajane, a fanovi kažu da izgledaju identično.

Snimanje serije je prekinuto na neko vreme jer se pričalo da je nekoliko osoba na setu bilo pozitivno na koronu, ali prema novim fotografijama čini se da se snimanje nastavlja.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije glumice Elizabet Debicki u ulozi , Lejdi Di, a fanovu su odmah komentisali da je Elizabet savršen izbor glumice za tu ulogu.

Glumica je nosila oversized sako i hlače na pruge i velike sunčane naočale na očima u sceni u kojoj je okružena paparazzima dok su snimali u Croydonu u Engleskoj.

- Duh princeze Dajane, njene reči i njena dela žive u srcima mnogih. Prava privilegija i čast je pridružito se ovoj fenomentalnoj seriji, koja me potpuno navukla od prve epizode - izjavila je Debicki o ulozi princeze Dajane.

Inače, nova sezona serije "Kruna" biće emitovana ove jeseni, a baviće se poslednjim godinama braka princa Čarlsa i princeze Dajane, kao i poslednjim danima Dajaninog života pre nego što je stradala u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs