vratio joj osmeh na lice

KO JE 10 GODINA MLAĐI MISTERIOZNI MUŠKARAC KOJI LJUBI KEJTI HOLMS: Glumica uslikana sa novim dečkom! (FOTO)


Upoznajte misterioznog muzičara koji je osovjio srce holivudske glumice Kejti Holms!

Celebrities
Autor:
KO JE 10 GODINA MLAĐI MISTERIOZNI MUŠKARAC KOJI LJUBI KEJTI HOLMS: Glumica uslikana sa novim dečkom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon propalog braka s Tomom Kruzom, s kojim je dobila ćerku Suri, američka glumica Kejti Holms (43) je nekoliko godina bila u u tajnoj vezi s glumcem Džejmijem Foksom. Baš kada je došlo vreme da se više ne skrivaju kada kontroverzni ugovor koji je morala potpisati nakon razvoda više nije stajao na putu njenoj sreći, par je raskinuo.

Glumac se okrenuo izlazcima, okružio se atraktivnim ženama, a Kejti Holms je godinu dana nakon raskida započela romansu sa kuvarom Emiliom Vitolom. Veza je trajala svega osam meseci, a kuvar italijanskog porekla upoznao je i Suri. Navodno je 33-godišnji Emilio imao druge prioritete u tom periodu života.

"Bilo je lepo dok je trajalo, ali jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini. Trenutno imaju različite prioritete. Nisu ostali u lošim odnosima i nema nikakvih zameranja’, navodio je svojevremeno magazin People.

Skoro dve godine kasnije, Kejti Holms je ponovo srećna i veoma zaljubljena.Barem tako pokazuju fotografije nastale proteklog vikenda, kada je 43-godišnja glumica uslikana u šetnji s deset godina mlađim muzičarem Bobijem Votenom III.

Kejti Holms i Bobi Voten
foto: Profimedia

Novopečeni par je uhvaćen dok je išao u muzej Gugenheim, a zatim i u opuštenu šetnju Central parkom. U jednom trenutku su se poljubili, ne obazirući se na fotoreportere magazina People.

Kejti Holms i Bobi Voten
foto: Profimedia

Ko je misteriozni, a opet vrlo svestran i uticajan muzičar Bobi?

Iako njegova dela puno govore o njegovoj uspešnoj karijeri, šira javnost je za njega čula tek sada kada je započeo romansu sa holivudskom glumicom.

On je talentovani muzičar, producent, kompozitor i basista. Za svoj rad nagrađen je i prestižnom Gremi nagradom , a impresivno je to da je samouki basista.

Kejti Holms i Bobi Voten
foto: Profimedia

"Naučio sam da sviram bas u potpunosti i to učeći na pesmama na kojima sam želeo od Stiva Vondera i Motovna. Svirao sam svake nedelje u crkvi, a sve do fakulteta nisam išao na časove basa’, pohvalio se nedavno u jednom intervjuu.

Muzika mu je jednostavno u krvi. Njegov otac bio je muzički producent i profesor muzike, a deda osnivač koralnog ansambla Voten.

Bobi je rođen u Nju Džersiju, ali je odrastao u Čikagu. Naime, njegov otac je tamo otišao sa ciljem da proširi porodični posao, gde je pronašao i svoj dom.

Međutim, put mladog Votena III ponovo ga je doveo u Njujork, te danas predaje na prestižnom Univerzitetu NYU.

Bobi je i tajna zvezda Brodveja

Dospeti na Brodvej je za mnoge muzičare, glumce i plesače veliki san, a Voten je u tome III uspeo. Već drugu godinu zaredom svira bas u mjuziklu 'Moulin Rouge'.Takođe, svirao je gitaru, pevao i plesao u mjuziklu Davida Byrnea 'American Utopia’, a koji je završio s prikazivanjem početkom prošlog meseca.

Poslednji put na sceni publika ga je gledala na ovogodišnjoj Coachelli, kad je svirao s Carly Rae Jepsen. Sarađivao je i sa slavnim zvezdama kao što su Dženifer Lopez, Macom Milerom i Dženifer Hadson.

Istorija njegovog naroda mu je jako bitna

Talentovani basista u slobodno vreme posvećuje mnogo vremena i pažnje promociji pokreta Black lives matter, te istorije afroameričkog naroda. Pokazao je to kratkim videom na Instagramu, u kojem je pokušao da dočara koliko su neke činjenice o rasnim podelama izmenjene tokom istorije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs