voli starije

Romansu Kejti Holms i osam godina mlađeg kuvara prate razne teorije: Evo kako je Vitolo raskinuo veridbu zbog glumice!

Kejti Holms je u septembru uslikana u Njujorku dok ljubi svog novog izabranika, a mediji prenose da je on nakon što su se pojavile fotografije, prekinuo dugogodišnju veridbu.

Celebrities
Autor:
Romansu Kejti Holms i osam godina mlađeg kuvara prate razne teorije: Evo kako je Vitolo raskinuo veridbu zbog glumice!
Foto: Profimedia

Romansa između Kejti Holms (41) i osam godina mlađeg kuvara Emilija Vitola (33) glavna je tema stranih medija već dva meseca otkako je njihova ljubav otkrivena.

Pojavile su se i razne teorije o njihovom odnosu. Dok jedni misle da par treba ostaviti na miru kroje svoju sreću i uživaju jedno u drugom, drugi su mišljenja da će Emilio povrediti glumicu.

Poznato je da je stupio u vezu sa Kejti usred veridbe sa dizajnerkom tašni Rejčel Emons, a čak i pre toga važio je za velikog zavodnika i srcelomca.

Kada su u septembru objavljene fotografije novog para, Emilio je raskinuo veridbu sa dugogodišnjom devojkom. Emilio i Rejčel su bili vereni 18 meseci.

Neki pak tvrde da je Kejti problematična u ovom odnosu, te da rešava svoje emocionalne probleme i komplekse, dok joj je Emilio samo alat za rešavanje istih.

Mediji su ranije prenosili kako se Emiliovoj majci Lurds nije dopala ideja o toj vezi.

Njegova majka Lurds kaže da ga je vaspitala da bude bolji muškarac i uopšte joj se nije dopao način na koji je prekinuo vezu. Sa druge strane njegovi prijatelji kažu da je Emiliova veza sa Rejčel išla sporo i da nikada ne bi uspeli, dok je neko kao Kejti više za njega.

"On voli starije žene. I pre Kejti se viđao sa starijima tako da on im ima to iskustvo", dodaje izvor.

Naime, kako piše entertaintimes.com, trenutno se ova veza dosta upoređuje s odnosom Kejti Holms i Toma Kruza.

Sara Džesika Parker je bila u ljubavi sa najlepšim Kenedijem: Nosila je bundu od minka, visoke potpetice i-ništa više!

foto: Profimedia

Tom je bio u tom braku dominantan i manipulativan, dok je Kejti bila tiha i ponizna. Zato se veruje da je njena odluka da zavede mlađeg muškarca od kojeg je dosta poznatija i od kojeg mnogo više zarađuje, zapravo njen pokušaj da preuzme dominaciju u svojim ljubavnim odnosima.

Nisu joj strani dominantni muškarci

Posle razvoda od Toma Kruza od kojeg se nikad nije odvajala, završila je s pevačem Džejmi Foksom koji ju je varao na sve strane, iako je uvek tvrdio da je koleginicama s kojima je radio bio samo mentor, a ne ljubavnik.

‘Kad radim s muškarcima, nikad nema glasina, ali čim sarađujem s umetnicama, tabloidi odmah pretpostavljaju da koketiram ili da sam u vezi s njima’, rekao je svojevremeno Foks, naglasivši kako oštro kritikuje dvostruka merila koja okružuju muškarce i žene koji rade zajedno.

U svakom slučaju, Kejti sada izgleda srećno s Vitolom, ali tabloidi tvrde da njihova veza neće potrajati.

Prema National Enquireru, Vitolo samo koristi glumicu za slavu, dok ona njega koristi kao nekog s kim će moći lakši da manipuliše, za razliku od prethodnih partnera.

Tako je spomenuti tabloid nedavno otkrio da Kejti plaća račun kad kog par ona večera, a glumica takođe obasipa Vitola skupim poklonima kako bi ojačala samopoštovanje.

Za nju kao da je vreme stalo: Kris Džener puni 65 godina i izgleda bolje nego ikad! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs