veza o kojoj se malo zna

Sara Džesika Parker je bila u ljubavi sa najlepšim Kenedijem: Nosila je bundu od minka, visoke potpetice i-ništa više!

Ljubavna priča ikone stila i najpoznatija Njujorčanka na svetu, Sare Džesike Parker (55) i pokojnog advokata, publiciste i prvog sin Džona Kenedija i Džeki Kenedi - Džona F-Kenedija Džuniora.

Vip priča
Autor:
Sara Džesika Parker je bila u ljubavi sa najlepšim Kenedijem: Nosila je bundu od minka, visoke potpetice i-ništa više!
Sara Džesika Parker i Džon F. Kenedi Džunior, Foto: Profimedia

Prema pisanjima Njujork Tajmsa, Sara Džesika Parker iDžon Kenedi Džunior su se prvi pust sreli u pozorištu. Sara Džesika je navodno pozvala kasnije te večeri svog prijatelja koji je za Pipl magazin otkrio šta mu je te večeri rekla: "Zvala me je i vrištala!

- Nećeš verovati ko me je pozvao da izađemo! - rekla je ushićeno zvezda serije Seks i grad.

Sara Džesika Parker je u to vreme tek izašla iz sedam godina duge veze sa Robertom Daunijem Džuniorom, tako da je Kenedi, tadašnji "Princ Amerike" bio sjajan razlog da se pobedi tugovanjem za bivšim.

foto: Profimedia

Džon F. Kenedi Džunior je bio poznati ženskaroš - povezivali su ga sa raznim ženama sa A liste - od Madone preko Sindi Kraford ali i duge turbolentne veze sa prelepom Deril Hanom.

Fotograf poznatih Kristofer Anderson je u svojoj knjizi otkrio kada je prvi put video Saru Džesiku Parker i Kenedija zajedno. To se desilo za vreme Njujorške nedelje mode kada se Kenedi vraćao iz Los Anđelesa. Kenedi je sleteo na Njujorški aerodom -JFK, a tamo ga je čekala - ona.

- Nosila je bundu od minka, visoke potpetice i - ništa više.

Zabavljali su se punih šest meseci i tu vezu je Sara Džesika Parker jednom nazvala "fijasko". Medijska pažnja je bila nepodnošljiva, a Sara tada još nije ni počela da snima seriju Seks i grad.

- Išli smo u restorane gde smo mislili da smo potpuno sami, a sledećeg dana naše fotografije bi bile u tabloidnim magazinima, rekla je Sara Njujork Tajmsu.

foto: Profimedia

- Tada sam bila jedva poznata ličnost, ali nisam znala šta je slava dok nisam upoznala Džona. On je divan muškarac, ali pobogu, osećam se kao da treba da se izvinjavam što se zabavljam s njim. Ta veza sam postala ja, a to je patetično. Kada umrem, reći će: "O, da Sara se jednom zabavljala sa Kenedijem." To je naravno bilo pre Keri Bredšo.

Prema Andersonovoj biografiji, par se rastao delimično zbog toga što je on toliko dobro izgledao. "To što ti imaš je pogrešno," našalila se jednom Sara s njim. "To prosto nije fer. Nije fer prema meni, nije lako stajati pored tebe."

Sara Džesika Parker i dan danas retko govori o ovoj vezi. Poslednji put je odgovorila na pitanje jednog voditelja 2016. godine koji ju je pitao kako se Kenedi ljubio. Odgovorila je "Bilo je prijatno."Pa je nastavila:"Imao je jako lepu kosu, veoma gustu - kao četku."

Iako nije izjavila ni jednu jedinu reč kada jeDžon Kenedi Džunior doživeo 1999. godine avionsku nesreću, izvori bliski glumici su rekli da je bila očajna.

Sara je ubrzo nakon rastanka od Kenedija započela vezu sa sadašnjim mužem - Metjuom Broderikom sa kojim ima troje dece.

Džon F Kenedi Džunior je izgubio život u avionskoj nesreći. Sa njim je bila i njegova žena Kerolin Biset ali i njena rođena sestra. Džon je pilotirao avionom, a nakon nesreće, njihova tela kao i avion nisu mogli da nađu punih pet dana.Džon Kenedi Džunior je tada imao samo 38. godina.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs