atraktivna

ONA UTEGNUTA KAO PRAĆKA, A ON NOSI STOMAK DO ZUBA: Milioner je niži od nje za 2 glave, a svi se pitaju šta traži sa NJIM

Nekadašnja Plejboj zečica uživa na plaži sa milionerom koji je niži od nje, zbog čega su često meta negativnih komentara.

Celebrities
21:06h Autor:
ONA UTEGNUTA KAO PRAĆKA, A ON NOSI STOMAK DO ZUBA: Milioner je niži od nje za 2 glave, a svi se pitaju šta traži sa NJIM
Plejboj zečica uživa na plaži sa milionerom, Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekadašnja Plejboj zečica Viktorija Silvstedt koja danas ima 47 godina izgleda fenomenalno, dok joj na utegnutoj liniji mnoge žene zavide. Čini se da njoj godine ništa ne mogu, a bez problema može da stane rame uz rame sa duplo mlađim devojkama.

Nedavno je uslikana na jednoj plaži, dok je u prvom planu bila njena zanosna figura. Uprkos tome što je imala estetske korekcije, nije preterala, te sve na njoj izgleda prirodno i umereno.

Viktorija Silvestedt
Viktorija Silvestedtfoto: Profimedia

Mnogi se pitaju kako joj polazi za rukom da izgleda tako atraktivno, a slike sa plaže koje su se ovog leta pojavile izazvale su veliku pažnju i komentare javnosti.

Naime, Viktorija je uživala u čarima mora sa svojom jačom polovinom - milioner i preduszetnik Maurice Dabbah. Par već godinama uživa na najluksuznijim mestima, dok mngi komentarišu kako je Viktorija sa njim samo zbog novca.

1 / 9 Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Razlika u fizičkom izgledu između njih dvoje je više nego očigledna. Dok ona ima zategnuto telo i vitak struk, on imao višak kilograma. Takođe, Viktorija je od svog izabranika viša za dve glave, zbog čega su često meta negativnih komentara.

Podsetićemo, Viktorija je nekadašnja Plejboj zečica, a često se nalazila u društvu ozloglašenog Hjua Hefnera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs