NAJZGODNIJA ŽENA SVETA HIPNOTIŠE FIGUROM: Za izvajano telo i savršene obline poštuje pravila koje svi mogu da primene

Izabel Gular važi za ženu sa najsavršenijim telom na svetu, a evo u čemu je tajna njenog dobrog izgleda.

Fitnes & Nutricija
13:52h Autor:
NAJZGODNIJA ŽENA SVETA HIPNOTIŠE FIGUROM: Za izvajano telo i savršene obline poštuje pravila koje svi mogu da primene
Kako se hrani i trenira najzgodnija žena na svetu?, Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Izabel Gular je brazilska manekenka za koju kažu da ima najsavršenije telo na svetu. Lepa Izabel praznike provodi sa svojim verenikom Kevinom Trapom, golmanom nemačke reprezentacije, a par se odlučio za egzotičniu destinaciju i uživa na plažama Sent Bartsa.

Naravno nisu uspeli da promaknu budnom oku paparaca, a Izabelino telo je opet bilo u prvom planu. Izabel ima 38 godina, ali svakodnevno vežba i rigorozno pazi na ishranu, zbog čega njeno telo izgleda kao izvajano, a čak i bez trunke fotošopa i na jakom suncu, njena figura jednostavno nema manu.

Izabela Gular važi za ženu sa najlepšim telom
Izabela Gular važi za ženu sa najlepšim telom foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tajna njenog izgleda su naporne vežbe i strogo kontrolisana ishrana. Kao i svaka manekenka, Izabel je upoznata sa svim pravilima zdrave ishrane.

Kako vežba?

Izabel naporno trenira i trenira skoro svaki dan. Od sportova bira: pilates, trčanje, kikboksing i trening s tegovima.

"Ja treniram kao da sam profesionalac u tom sportu. Ako imate fokus, motivaciju i posvećenost, možete postići svoje ciljeve", rekla je jednom prilikom Izabel.

Vežbe koje Izabel praktikuje nije teško primeniti u svakodvenom životu. Preskakanje vijače je jedna od njenih omiljenih aktivnosti, a ova vežba idealna je za sagorevanje kalorija, a takođe aktivira nekoliko grupa mišića. Takođe veliku pažnu posvećuje jačanju trbušnjaka i gluteusa, te su čučnjevi sa opterećenjem jedna od vežbi koju nikada ne preskače.

Kako se hrani?

Izabel kaže da užica u kuvanju i da se trudii da sebi pripremi zdrave obroke svaki dan. Svaki put kad je kod kuće praktikuje kuvanu i zdravu hranu. Jutro započinje sokovima od voća, povrća i proteina. Ne jede hleb i brašno, a pristup ishrani je jednostavan.

"Trudim se da namirnice koje unosim u svoje telo budu: proteini, ugljenihidrati i povrće, dakle čiste namirnice bez previše termičke obrade i dodataka. Kada jedem u restoranu, trudim se da to bude što zdravija ishrana."

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs