ŽENA SA BOGOVSKI ZGODNIM TELOM SVAKI DAN RADI ISTO ŠTO I MILION SRPKINJA: Da bi bila fit, ona slepo prati ovu rutinu

Poznata manekenka Izabel Gular svaki dan vodi računa o svom telu i ne postoji ni jedan dan kada "vara" sa dijetom ili vežbanjem

Fitnes & Nutricija
13:26h Autor:
ŽENA SA BOGOVSKI ZGODNIM TELOM SVAKI DAN RADI ISTO ŠTO I MILION SRPKINJA: Da bi bila fit, ona slepo prati ovu rutinu
Izabel Gular, Foto: Profimedia

Izabel Gular sutra slavi rođendan. Ova poznata brazilska manekenka će 23. oktobra napuniti 38 godina. A da bi izgledala ovako dobro i bez grama sala, ona radi sledeće stvari:

1. Svako jutro prvo popije zeleni sok, a tokom dana mnogo vode. Svakih 15 dana menja recept za drugi smuti, a ti recepti su puni svežeg voća i povrća. Redovno pije proteinske šejkove, a posebno posle treninga.

2. Nikad nije na dijeti. Ona ne prati određeni režim ishrane, samo se striktno pridržava zdravog načina života. Kod nje nema varanja kad je hrana u pitanju. Izabela neće pojesti sladoled ili kolač, jer zna da to šteti njenom telu.

3. Izabela voli da kuva i svaki dan jede balansiran, kuvan obrok koji krepi telo. Trudi se da kuva raznovrsno kako bi uživala u svim nutrijentima i vitaminima. Hleb voli da jede, ali ga sama peče. Nikad neće pojesti čist beli hleb, nego obično pravi onaj sa integralnim žitaricama.

4. Ona vežba svakodnevno i to različite vrste treninga. Nema tog sporta kojeg Izabela nije isprobala, a sve kako bi ostala u formi i kako joj vežbanje ne bi dosadilo. Najčešće preskače vijaču, skače na trambolini, ili treninra boks.

A kako izgleda vaša rutina za zdrav način života podelite sa nama u komentarima, a za to vreme pogledajte kako Izabela izgleda u kupaćem kostimu:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs