IZABEL GULAR

U ŠKOLI JE ISMEVALI I NAZIVALI ŽIRAFOM, A DANAS IMA TELO PAMET DA STANE: Ovo je tajna figure najzgodnije Brazilke

Brazilska manekenka Izabel Gular je Viktorijin Anđeo sa najdužim nogama, a njena lepota i vitka linija očarava žene širom sveta

Celebrities
Autor:
U ŠKOLI JE ISMEVALI I NAZIVALI ŽIRAFOM, A DANAS IMA TELO PAMET DA STANE: Ovo je tajna figure najzgodnije Brazilke
Koja je tajna vitke linije Izabel Gular?, Foto: Profimedia

Čuveni "Viktorijin anđeo" Izabel Gular (37) slovi za jednu od najatraktivnijih i najzgodnijih top modela današnjice.

Brazilska lepotica izgleda zanosno i gde god je uslikaju mami uzdahe muškaraca. Tako je bilo i na odmoru na Mikonosu gde su paparaci "uhvatili" kako u bikiniju uživa u čarima leta.

Mnogi su zadivljeni njenom figurom i pitaju se kako uspeva da odži top formu na zavidnom nivou. Kako je jednom otkrila tajna njenom savršenog izgleda je pravilna izbalansirana ishrana i naporno vežbanje.

"Ja treniram kao da sam profesionalac u tom sportu. Ako imate fokus, motivaciju i posvećenost, možete postići svoje ciljeve. Trudim se da namirnice koje unosim u svoje telo budu: proteini, ugljeni hidrati i povrće. Kada jedem u restoranu, trudim se da to bude što zdravija ishrana", pričala je svojevremeno o svojim navikama.

1 / 5 Foto: Profimedia

Izabel je otkrila da se trudi da kuva svaki dan kad god je kod kuće.

"Jutro počinjem sa sokovima od voća, povrća i proteina", slavni top model, koja otkriva i da je iz ishrane izbacila hleb i brašno.

- Trudim se da namirnice koje unosim u svoje telo budu: proteini, ugljeni hidrati i povrće. Kada jedem u restoranu, trudim se da to bude što zdravija ishrana", rekla je Izabel.

Manekenka trenira sat vremena svakog dana. Često ide na plivanje, časove kik boksa i obavezno trči.

Izabel Gular je sa svega 14 godina krenula u manekenske vode, a krasila je brojne naslovne strane svetskih časopisa, a godinama je bila i Viktorijin anđeo.

Gular je odrasla u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteža stvar u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje i to što ne može da provodi vreme sa sestrom i braćom. Iako je danas jedna od najuspješnijih manekenki sveta, Izabel nije imala lako detinjstvo. Zbog vitke figure deca iz škole su je ismejavala, a često su je i nazivali "žirafom".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs