GLASAJTE!

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Bela boja kao vrhunac STILA, a one to dobro znaju

Kanski festival gori!

Moda
Autor:
5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Bela boja kao vrhunac STILA, a one to dobro znaju
Foto: Profimedia

Proleće u gradovima gde najčešće možemo da vidimo stajliš poznate žene su na svu sreću obasjani suncem, pa uveliko možemo da vidimo sve prolećne i letnje trendove na licu mesta.

Kanski festival je ove godine dočekao stotine poznatih ličnosti, a među njima i one dame koje se uvek nalaze na listama najbolje odevenih, pa smo tako videli Evu Longoriju i Izabel Gular u belom, a Kejt Mos na aerodromu u crnom od glave do pete baš u njenom stilu.

Pogledajte ko se od poznatih dama našao ove nedelje u trci za najbolje obučenu:

1. KEJT MIDLTON

Vojvotkinja od Kembridža se pojavila u pink odelu i oduševila. Da li je ovo najsavršenija boja za proleće?

Kejt Midlton
foto: Profimedia

2. TEJLOR SVIFT

Jedna od najpoznatijih pevačica na svetu prošetala je Njujorkom u savršenom letnjem stajlingu. Tašna i sandale u bež boji su podigli ovu naizgled jednostavnu kombinaciju, a crveni karmin je kao i uvek - pun pogodak.

Tejlor Svift
foto: Profimedia

3. KEJT MOS

Ultimativna ikona stila, Kejt Mos, pojavila se na aerodromu u Engleskoh obučena od glave do pete u crno. Baletanke, jednostave pantalone i džemper kao uniforma koju svaka žena od stila mora da ima u svom ormanu. Naravno, mačkaste naočare su podigle ceo stajling!

Kejt Mos
foto: Profimedia

4. IZABEL GULAR

Jedna od najlepših žena na svetu je još jednom dokazala da su manekenke i dalje jedne od najbolje obučenih žena na svetu, a kako i ne bi bile, svakoga dana su u kontaktu sa najboljim modnim dizajnerima.

Izabel Gular
foto: Profimedia

5. EVA LONGORIJA

Najomiljenija domaćica ne prestaje da oduševljava sa svojim vamp izdanjima koji joj stoje bolje sada nego kada je imala dvadeset i neku.

Eva Longorija
foto: Profimedia

Glasajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs