NEKADAŠNJA DADILJA U HALJINI OD KOJE PAMET STAJE: Da li je to ONA postavila novi trend oblačenja na crvenom tepihu

Sindi je ostavila bez teksta sve prisutne na crvenom tepihu Filmskog festivala.

Moda
Autor:
NEKADAŠNJA DADILJA U HALJINI OD KOJE PAMET STAJE: Da li je to ONA postavila novi trend oblačenja na crvenom tepihu
Model u nesvakidašnjoj haljini na Filmskom festivalu u Kanu 2023, Foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Sindi Kimberli napravila je pravu pometnju kada se pojavila na crvenom tepihu ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu u providnoj mreži i tangama. Priključila se trendu takozvanih mrežastih golih haljina i pomutila pamet prisutnima.

Ona je za ovu svečanost odabrala svetlucavu braon sasvim providnu mrežastu haljinu ispod koje je imala samo crne tange i visoke potpetice. Kosu je zalizala u elegantnu punđu i odlučila se za naglašenu jaku šminku.

Sindi Kimberli
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sindi inače već duže vreme intrigira svetsku javnost, pre svega, jer su povezivali sa šampionom Formule 1 Luisom Hamiltonom, prenosi Zadovoljna.rs

Ipak, najzanimljivije je što ona kao tinejdžerka zaludela Džastina Bibera koji je njenu fotku pronašao na Instagramu i organizovao pravu potragu za njom. Njegovi fanovi uspeli su da otkriju ko je Kimberli. Ona je tada radila kao dadilja da bi platila školovanje, ali u međuvremenu je postala manekenka, dobro unovčivši slavu koju joj je doneo najpopularniji tinejdž muzičar. Sindi danas na Instagramu prati sedam miliona ljudi.

Sindi Kimberli
foto: Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prvo sam bila preplavljena emocijama i nisam znala da se nosim sa popularnošću, a sada sam se navikla. Međutim, moj život je i dalje normalan. Idem u srednju školu i želim da studiram umetnost“, rekla je tada 17-godišnja Sindi.

Onda je 2019. godine šampion Fromule 1 Luis Hamilton uhvaćen u Barseloni u zagrljaju sa Sindi, koja je od njega 14 godina mlađa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs