30 godina kasnije

ZA ZANOSNOM ČUVARKOM PLAŽE MUŠKARCI SU LUDELI, A JEDNA ŽENA JOJ JE NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Evo kako danas izgleda!

Aleksandru Pol pamtite po ulozi čuvarke plaže Stefani Holden. Bila je posebna zbog svoje kratke frizure koja se isticala u moru plavuša koje su preovladavale u seriji

Celebrities
17:09h Autor:
ZA ZANOSNOM ČUVARKOM PLAŽE MUŠKARCI SU LUDELI, A JEDNA ŽENA JOJ JE NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Evo kako danas izgleda!
Foto: Profimedia

Američka glumica Aleksandra Pol (58) proslavila se ulogom zanosne Stefani Holden u čuvenoj seriji "Čuvari plaže" devedesetih.

Međutim, zbog te uloge pretrepela je šok u privatnom životu jer je nepoznata žena maltretirala deset godina. Naime, problemi su nastali kada Nikol Albrecht došla na glumičino imanje 2011. godine, a to je bio početak brojnih incidenata koji joj je pravila, prenosi TMZ. Problematičnoj ženi sud je sada odredio zabranu prilaska Aleksandri Pol i njenom suprugu Ianu na manje od 100 metara.

Aleksandra Pol
foto: Profimedia

Nikol je glumučinog supruga jednom prilikom čak udarila automobilom. Aleksandra smatra da je Nikol opsednuta njom zbog serije "Čuvari plaže, koja je u Nemačkoj bila veliki hit, a upravo ta žena jeste Nemica.

Policiju su kontaktirali u julu ove godine kada je Nikol napala Iana, što je bila kap koja je prelila čašu. Aleksandra već godinama policiji prijavljuje da je žena maltretira, a sud je srećom sve uzeo u obzir.

Inače Aleksandra Pol se pored Čuvara plaže pojavila u još preko 100 serija i filmova.

Karijeru je započela kao manekenka u Njujorku, a 1983. usledila je i prva filmska uloga nakon što se preselila u Los Anđeles.

Radila je i na nekoliko dokumentarnih filmova, a zahvaljujući svojim ulogama dobila je i nekoliko važnih nagrada.

Aleksandra Pol
foto: Profimedia

U braku sa trenerom Ianom Muraijem je od 2000. a par nema dece. Oboje su nekoliko puta otvoreno pričali kako je to njihova odluka.

Glumica se bavi i sportom, a poznata je po nekoliko takmičenja u trčanju i plivanju. Ima isvoju firmu koja se bavi velnesom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs