NEKAD I SAD

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA 80-IH, A ONDA SE POVUKLA SA JAVNE SCENE I 24 GODINE ŽIVELA U DIVLJINI: Danas izgleda ovako! (FOTO)

Nema muškarca koji nije bio bar malo zaljubljen u nju

Star look
15:11h Autor:
BILA JE NAJLEPŠA ŽENA 80-IH, A ONDA SE POVUKLA SA JAVNE SCENE I 24 GODINE ŽIVELA U DIVLJINI: Danas izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Keli Lebrok je slavu stekla kao model, a lepota ju je "odvela" u svet filma i uloge u "Woman in Red" i "Weird Science". Keli je već sa 19 godina bila na naslovnici prestižnog modnog časopisa "Vogue". Ubrzo potom su stigle prve ponude za filmove i karijera glumice je otpočela u velikom stilu.

Bila je i u burnom braku sa junakom akcionih filmova Stivenom Sigalom, od 1987. do 1996. godine i sa kojim je dobila troje dece. Kada je postala majka, prioritet su joj postala deca, napustila je uspešnu karijeru i potpuno se povukla iz javnog života.

"Odlučila sam da napustim Holivud kako bih odgajala decu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam želela da gledaju, niti da osete negativne posledice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gde sam doslovno živela u divljini bez televizora pune 24 godine", izjavila je u intervju za "Closer Weekly" 2017. godine.

Keli Lebrok
foto: Profimedia

Brak nije opstao uprkos velikoj ljubavi, a Keli nije krila da joj je razvod prilično teško pao.

Keli danas ima 60 godina i retko se pojavljuje na crvenom tepihu i javnim događajima.

Međutim, kada se pojavi ono što prisutni prvo primete je njeno neprepoznatljivo lice, podvrgnuto brojnim estetskim zahvatima i operacijama.

Osim toga, na izgled su uticale i bolesti zavisnosti zbog kojih je glumica mogla da izgubi život. Paralelno sa uspehom filma "Žena u crvenom" ona je postala zavisnik od teških droga od čega se kasnije uspešno izlečila.

Keli Lebrok
foto: Profimedia

Ona o estetkim zahvatima ne govori, ali kada govori o starenju kaže da je srećna sama sa sobom: "Kada sam nosila titulu najpoželjnije žene nisam toga uopšte bila svesna, što je ironija. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da zapravo imam bore, osećam se prijatnije u svojoj koži. Srećna sam sa sobom", zaključila je Keli. Estetske korekcije značajno su joj menjale lice, tako da je u jednom periodu bila gotovo neprepoznatljiva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs