BIVŠA ŽIKINA LJUBAV

GLUMAC I BEOGRADSKI ŠMEKER BIO JE U VEZI SA OVOM SLAVNOM VODITELJKOM: On upoznao Anu, oženio se, ona ostala singl!(FOTO)

Glumac je danas u srećnom braku, a o njihovoj vezi se veoma malo zna...

Celebrities
18:49h Autor:
GLUMAC I BEOGRADSKI ŠMEKER BIO JE U VEZI SA OVOM SLAVNOM VODITELJKOM: On upoznao Anu, oženio se, ona ostala singl!(FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

O njihovoj ljubavi se pričalo, a glumac je danas u srećnom braku sa lepom Anom.

Slavni i omiljeni glumac Srđan Žika Todorović nekada je, prema pisanju domaćih medija, bio u vezi s poznatom voditeljkom.

Njih dvoje su se upoznali tokom studija, a budući da je Žika važio za velikog zavodnika u mladosti (a zna se od koga je nasledio najbolje gene), sve devojke su ludele za njim, pa i danas poznata voditeljka Suzana Zlatanović, odnosno Luna Lu.

Luna Lu je tada bila jedna od najpoželjnijih gradskih devojaka, a baš je Žiki navodno pošlo da je osvoji.

Uoznali su se tokom studija na Fakultetu dramskih umetnosti, a pričalo se da su zaljubljeni jedno u drugo. Međutim, nije poznato koliko je ljubav trajala.

Svojevremeno su kružile i glasine da je Srđan ostavio Lunu Lu zbog sadašnje supruge Ane Jovićević kojom se oženio 2004. godine, a da je voditeljka patila zaglumcem i da se posle ove ljubavi nije udavala.

O ovome Žika Todorović nikada nije pričao, pa se i dalje ne zna da li je sve to istina ili samo priča koja se pričala po glumačkim kuloarima.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs