SVEKRVE MOLE BOGA DA IM ONA NE UĐE U KUĆU: Zašto vrsnu lepoticu nijedan muškarac nije odveo pred oltar?

Mnogi se pitaju zašto se Irina Šajk još nije udala, uprkos tome što važi za jendu od najvećih lepotica.

Ljubav
Autor:
SVEKRVE MOLE BOGA DA IM ONA NE UĐE U KUĆU: Zašto vrsnu lepoticu nijedan muškarac nije odveo pred oltar?
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk jedna je od najpoželjnijih žena, dok muškarci širom sveta uzdišu za njom. Međutim, uprkos toj činjenici, njen ljubavni život veoma je turbulentan. Osim toga što je nijedan muškarac sa kojim se zabavljala nije odveo pred oltar, spekulisalo se da su njene nesuđene svekrve glavni krivci njenih raskida sa emotivno partnerima.

Njena najpoznatija veza bila je sa čuvenim fudbalerom Kristijanom Ronaldom. U očima javnosti, veza im je bila idealna, te su mnogi mislili da će par stati na ludi kamen., Međutim rastali su se nakon 4 godine.

Irina Šajk
foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njih dvoje upoznali su se 2010. godine, dok su u početku skrivali svoju vezu. Dugo se spekulisalo da je razlog njihovog rastanka, Ronaldova majka, koja se navodno nije slagala sa lepom manekenkom. Manekenki je navodno smetalo to što fudbalerova majka svuda ide sa njima, zbog čega nisu imali svoju privatnost.

Irina Šajk, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Međutim, Irina nije dugo oklevala, te je 4 meseca nakon raskida sa fudbalerom viđena sa Bredlijem Kuperom. Svoju vezu odmah su ozvaničili, poljubivši se u javnosti. Par je 2017. godine dobio ćerkicu, dok su se 2019. godine rastali.

Nakon raskida, neretko su viđeni zajedno, te su se pokrenule priče o njihom pomirenju. Zanimljivo je da je i u ovom slučaju prste umešala Kuperova majka, koja se nije odvajala od sina koji je veoma vezan za nju i vodi je svuda sa sobom. Poznata je priča da Kuperu majka navodno ne dozvoljava da se oženi, uz izgovor da joj nijedna snaja nije po meri. Takođe, mnogi komentarišu da majka i sin imaju poprilično čudan odnos.

1 / 6 Foto: Profimedia

"Teško je naći balans između toga da budeš samohrana majka i da budeš zaposlena žena i pružalac usluga. Verujte mi, ima dana kada se probudim i pomislim: "O, moj Bože, ne znam šta da radim, raspadam se.", rekla je Irina jednom prilikom, nakon rastanka sa Kuperom.

Bredli Kuper, Irina Šajk
foto: Profimedia

Irina Šajk i Vito Šnabel viđeni su zajedno u martu 2021. godine, nakon čegha su mediji proglasili njihovu vezu.

Irina Šajk i Vito Šnadel
foto: Profimedia

Nakon što je Dejli mejl objavio fotografije na kojima manekenka provodi vreme sa Kanjeom Vestom u Francuskoj u junu 2021. godine, samo četiri meseca nakon što se rastao od Kim Kardašijan, javnost je počela da spekulipše o njihovom odnosu.

Mnogi se pitaju kako to da jedna od najlepših žena na svetu nije uspela nijednog muškarca da odvede pred oltar.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs