NAKON MUŽEVE SMRTI, SANDRA SAMA ODGAJA I NJEGOVU I SVOJU DECU: Ovako samohrana majka vaspitava sina i ćerku

Pravila vaspitanja dece čuvene glumice Sandre Bulok, veoma su stroga i uče ih pravim vrednostima.

Porodica
Autor:
NAKON MUŽEVE SMRTI, SANDRA SAMA ODGAJA I NJEGOVU I SVOJU DECU: Ovako samohrana majka vaspitava sina i ćerku
Foto: Profimedia

Sandra Bulok uslikana je u Los Anđelesu, u dobrom raspoloženju. A čini se da se vartila staroj rutini, 3 meseca nakon smrti partnera Brajana Rendala. Majka dvoje dece izgledala je srećnija i blistavija nego što je izgledala posle razarajućeg gubitka svog dugogodišnjeg partnera, koji je pomogao u podizanju njene usvojene dece Luisa (11) i Lejle (9).

Rendal je umro u 57. godini od ALS (amiotrofične lateralne skleroze).

Biti majka i istovremeno biti super poznata ne može biti lako. Podizanje dece je već svakodnevni izazov, a još više kada ste u centru pažnje. Ipak, Sandra Bulok je primer koliko srećno može biti toliko željeno majčinstvo, čak i ako je put pred njim dug i krivudav.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Slava Sandre Bulok bila je ogromna još od 1980-ih. Glumila je u impresivnom broju filmova, toliko da su je američki mediji nazvali "američka ljubav". Zahvaljujući svom harizmatičnom, prijateljskom i hladnom stavu, osvojila je svetsko srce. Uprkos lepoti i talentnu, imala je poteškoće u ljubavi.

Imala je mnogo ozbiljnih veza, ali nijednu trajnu

Nakon snimanja filma Ljubavni napitak, Sandra Bulok je počela da izlazi sa svojim kolegom, Tejtom Donovanom. Čak su se i verili, ali su vezu prekinuli tri godine kasnije. Zatim je provela oko 2 godine sa kolegom glumcem Metjuom Mekonahijem, ali ni to nije uspelo. Zatim je imala više od godinu dana vezu sa Rajanom Goslingom nakon što su se upoznali na setu.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Biznismen i televizijski voditelj Džesi Džejms uspeo je da se venča sa njom, ali je nedugo nakon osvajanja Oskara, Bulok dala ekskluzivni intervju za Pipl magazin u kojem je objavila da je podnela zahtev za razvod.

Put majčinstva

Iako je srce Sandre Bulok slomljeno nakon razdvajanja, istina je da nije bilo vremena za žaljenje. Ona je sa suprugom započela proces usvajanja deteta, ali je nakon razvoda nastavila sa procesom kao samohrana majka. Tako je 2010. Sandra Bulok usvojila svoje prvo dete: Luisa.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

U stvari, glumica je izjavila da se uverila da želi da bude majka nakon što se dogodio uragan Katrina. Za intervju je rekla: "Katrina se dogodila u Nju Orleansu i nešto mi je reklo: 'Moj sin je tamo.' Bilo je čudno."

Nema sumnje da će za nju početi novi život, sada na strani njenog sina. Učeći korak po korak kako da bude sadašnja mama i, ujedno, jedna od najpoznatijih glumica na svetu, Sandra Bulok je toliko uživala u svojoj novoj "ulozi" da je 2015. to ponovo uradila: ovog puta je usvojila devojčicu, po imenu Lejla.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Sandra Bulok je mnogo puta fotografisana sa svojom decom, bilo u tematskim parkovima, supermarketima ili čak na Noć veštica (dan kada pokazuje svoju ogromnu kreativnost tako što uparuje svoju odeću sa njihovom). Nema sumnje da ona veoma uživa u svojoj ulozi majke, čak i kada je to posao koji radi sama.

U razgovoru sa Vilou Smit i Džadom Pinket Smit, ona je govorila o svom iskustvu potpuno konvencionalne, zabrinute, mučne majke čija je jedina briga da odgaja svoje dvoje dece u komplikovanom i nejednakom svetu: "I imam ista osećanja kao žena smeđe kože, a to su njene bebe. Ili bela žena sa belim bebama."

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Tokom intervjua, u kojem je promovisala svoj novi film Izgubljeni grad, glumica je otkrila da je odlučila da napravi pauzu od glume na neodređeno vreme. Objava je zaprepastila sve, uključujući i samu sagovornicu. Razlog dobitnice Oskara je to što želi da posveti više vremena svojoj deci.

"Trenutno, i ne znam koliko dugo, moram da budem na mestu koje me čini najsrećnijom", rekla je Bulok

1 / 8 Foto: Profimedia

Uprkos gubitku svog ljubavnog partnera i životnog saputnika, Sandra nije izgubila vedrinu, te se trudi da bude najbolja majka svojoj deci. Budući da ih je odgajala pretežno sama, važi za jaku i stabilnu ženu koja nastoji da od njih napravi prave ljude.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs