PONOSNA MAMA

Ovako razneženog ga nikad nismo videli: Kakav je Donald Tramp kao deda? (FOTO)

Tradicija koja seže još iz daleke 1968., a koju je formirao tadašnji predsednik Džonson sa svojom suprugom, očuvala se u Beloj kući do danas. Ostavljanje dečjih otisaka ruke u takozvanom ‘Dječem vrtu’ s veseljem su ovih dana dočekali unuci predsednika na odlasku, Donalda Trampa

Vip roditelji
Autor:
Ovako razneženog ga nikad nismo videli: Kakav je Donald Tramp kao deda? (FOTO)
deca Ivanke Tramp i Džereda Kušnera, Foto: Profimedia

Ponosna mama Ivanka Tramp pohvalila se naciji i svetu preslatkim prizorima svoje dečice, devetogodišnje ćerle Arabele, dve godine mlađeg Džozefa i četvorogodišnjeg Teodora.

Njeni naslednici, koje jeli sa suprugom Džeredom Kušnerom, imali su čast da učestvujuna jednoj od završnih ceremonija u Beloj kući, koju je predsednik Donald Tramp odlučio da sledi baš kao i njegovi prethodnici.

Reč je o tradiciji iz 1968. koju je osmislio predsednik Džonson i njegova supruga. Deca i unuci vladajućeg predsednika ostavljaju otiske svojih ruku na u ‘Dečjem vrtu’ Bele kuće.

Ivanka Tramp podelila je na svom zvaničnom Instagram profilu celi proces, a pritom vidimo koliko je ovaj događaj razveselio njene mališane.

Ivanka Tramp u haljini idealnoj za novogodišnje praznike: Šljokice i mašna! (FOTO)

Na jednoj od fotografija troje dece poziralo je i s vidno dobro raspoloženim dedom Donaldom.

Inače, Ivanka Tramp bila je od samih početaka političke karijere uz svoga oca, a u predsedničkom mandatu bila je njegova desna ruka i savetnica, baš kao i njen suprug Džered Kušner.

Šuška se kako su supružnici Tramp-Kušner nedavno kupili imanje na ostvu milijardera u Majamiju i da se nakon inauguracije sele na toplu Floridu. Isto će učiniti i uskoro bivši predsednik Tramp, koji pak sa suprugom Melanijom i sinom Baronom seli iz Vašingtona na svoje najraskošnije imanje Mar a Lago.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs