pogledajte

Ivanka Tramp u haljini idealnoj za novogodišnje praznike: Šljokice i mašna! (FOTO)

Ivanka Tramp i njen suprug, Džered Kušner posetili su Belu kuću da vide prazničnu dekoraciju i za tu priliku su se obukli veoma svečano.

Moda
Autor:
Ivanka Tramp u haljini idealnoj za novogodišnje praznike: Šljokice i mašna! (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

Melanija Tramp je pre nekoliko dana pokazala kako je ove godine dekorisala Belu kuću, a odmah zatim su u Belu kuću došli ćerka Donalada Trampa i njen muž.

Ivanka, oduševljena dekoracijom, podelila je na svom Instagram nalogu nekoliko fotografija sa ovog događaja, a za tu priliku i ona i suprug su obukli svečanu odeću.

Još jedna modna lekcija prve dame: Melanija Tramp u brutalnom kaputu, koji odvlači sve poglede!(FOTO)

Naime, Ivanka se pojavila u haljini kakvoj se očekuje kada su Božićni praznici u pitanju, dok je Džered imao teget svečano odelo koje je upotpunio detaljem koji voli i njegov tast - crvena kravata.

Ivanka je za ovu priliku obukla srebrnu šljokičastu midi haljinu sa bordo mašnom oko struka, a na nogama je ponela salonke od baršunastog materijala u istoj nijansi.

foto: Profimedia

Vikend nakon Dana zahvalnosti, Ivanka je ponela još jednu savršenu kombinaciju. Ćerka Američkog predsednika je savršeno uparila kaput sa dvorednim kopčanjem u bež boji sa crvenim džemperom i tamnim farmericama. Na nogama je imala gležnjače sa blok petom u tamno braon boji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs