više nisu podstanari

IVANKA TRAMP I DŽERED KUŠNER KUPILI KUĆU ZA 24 MILIONA DOLARA: Pogledajte ovo čudo! (FOTO)

Nakon Njujorka i Vašingtona, porodica starije ćerke bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa, sreću je potražila u Majamiju. Sada su se napokon skrasili u neodoljivoj kući na obali Južne Floride.

Vip priča
Autor:
IVANKA TRAMP I DŽERED KUŠNER KUPILI KUĆU ZA 24 MILIONA DOLARA: Pogledajte ovo čudo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što su napustili Vašington i zaboravili na život u Beloj kući gde su proveli poslednje četiri godine s ocem i svekrvom Donaldom Trampom, 39-godišnja Ivanka Tramp i njen godinu dana stariji suprug Džered Kušner sa svoje troje dece, devetogodišnjom Arabelom, sedmogodišnjim Džozefom i četverogodišnjom Teodorom preselili su se u Majami. Tamo su, do pronalaska savršene kuće, živeli u iznajmljenom stanu jedne od najluksuznijih zgrada u Majamiju koju je dizajnirao italijanski arhitekta Antonio Siterio, a najam stana, zavisno od veličine i pozicije, kreće se otprilike oko 33.000 evra mesečno.

NAJPOZNATIJA DANSKA INFLUENSERKA RENOVIRALA SVOJ DOM: Ovo je oličenje ukusa, stila i modernog pristupa dizajnu! (FOTO)

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Par koji je bio na dužnosti seniorskih savetnika u Trampovoj administraciji kupio je neizgrađenu parcelu a njihov dom napokon je gotov. Reč je o 24 miliona dolara vrednoj vili na 8.500 kvadratnih metara sa šest spavaćih soba, osam kupatila, raskošnim dvostrukim stepeništem, otvorenim prostorima za zabave, plafonima s visokim kupolama i teretanom dok se ispred kuće nalazi ogroman vrt i bazen.

OVO VIŠE NIKO NE DRŽI U KUĆI: 11 zastarelih detalja koje treba izbaciti iz doma! (FOTO)

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Poznato je da je Ivanka očeva miljenica koju Donald smatra neverovatno sposobnom i inteligentnom, a bliski su toliko da su neki mediji njihov odnos prozvali neprimerenim.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ivanka je uz svog oca u svemu, a veliku podršku crpi iz sopstvene porodice i stabilnog braka s Džeredom Kušnerom, pripadnikom moćne njujorške porodice, zbog koje se pre braka u koji su ušli 2009. godine prebacila na judaizam.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs