neverovantno!

OSTRVO POZNATIJE KAO BUNKER MILIJARDERA: Ovaj luksuzni raj je utočište Ivanke Tramp! (FOTO)

Ivanka Tramp ovde provodi vreme sa porodicom...

Vip priča
Autor:
OSTRVO POZNATIJE KAO BUNKER MILIJARDERA: Ovaj luksuzni raj je utočište Ivanke Tramp! (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

Prethodne četiri godine nosila je titulu „prve ćerke Amerike“, bila je desna ruka bivšeg predsednika, „vladar iz senke“, osoba od poverenja. Sada, kada njen otac više nije na čelu najmoćnije zemlje sveta, Ivanka Tramp može malo da predahne.

Po odlasku iz Vašingtona cela porodica okupila se na Floridi, na posedu „Mar-a-Lago“, jednom od najskupljih u Sjedinjenim Državama. Donaldu i Melaniji u Palm Biču prva se pridružila upravo njegova starija ćerka sa suprugom i decom, a potom je iznajmila luksuzni apartman na ostrvu Indijan Krik, poznatom kao „bunker milijardera“, nedaleko od Trampove rezidencije.

Ivanka je za Floridu vezana od ranog detinjstva. Pošto će joj ova savezna država u budućnosti najverovatnije biti baza, odlučila je da baš tu „baci sidro“. Pogađate, izbor je pao na ostrvo za koje kažu da je najsigurnije mesto na svetu – tridesetak nekretnina pod budnim je okom policije, a svaka ima i privatno obezbeđenje. Ivanka i njen suprug Džared Kušner izdvojili su trideset miliona dolara za zemljište na obali zaliva Biskejn, koje nosi „radni naziv“ Parcela 4. Američki mediji navode da je plac površine 1,85 hektara donedavno bio u vlasništvu slavnog pevača Hulija Iglesijasa, a „primopredaja“ je obavljena krajem godine. „Mar-a-Lago“ u neposrednoj je blizinu, kao i Džaredov mlađi brat Džošua i njegova supruga, supermodel Karli Klos, koji su nedavno kupili kuću u Majamiju.

Dok je radila kao Trampov savetnik, dama iz senke koja zrači urbanom samouverenošću živela je sa mužem i troje dece u otmenom kvartu Kalorama u Vašingtonu, gde su iznajmljivali vilu iz 1923. godine za 15.000 dolara mesečno. Imaju penthaus u njujorškoj Park aveniji i vikendicu u elitnom naselju Hemptons. Komšiluk na Indijan Kriku biće im veoma zabavan – pomenimo tek Adrijanu Limu, El Makferson, Žizel Bundšen i Toma Brejdija, kao i magnate čija imena možda nisu poznata javnosti, ali se mogu pročitati na listi najbogatijih ljudi današnjice.

Potvrđujući tezu da jabuka ne pada daleko od stabla, Ivanka je već počela da pravi dugoročne planove. Tako su insajderi saznali da bi na posedu trebalo da nikne luksuzna vila sa privatnim pristaništem i plažom. Inače, porez na zemljište prava je sitnica – 472.000 dolara godišnje.

Trampovi kritičari smatraju da je Parcela 4 bila strateški potez. Naime, bivši američki predsednik ozbiljno razmišlja o osnivanju nove, Patriotske partije, jer namerava da se jednog dana ponovo useli u Belu kuću. U tome bi trebalo da mu pomogne upravo druga najvažnija žena u njegovom životu. Ali, ima vremena. Ivanka je nedavno izjavila da će se u narednom periodu više posvetiti deci – Arabeli, Teodoru i Džozefu. Florida je svakako savršeno mesto za idiličan i miran porodični život. A i ostatak dinastije je blizu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs