pogledajte

NAJPOZNATIJA DANSKA INFLUENSERKA RENOVIRALA SVOJ DOM: Ovo je oličenje ukusa, stila i modernog pristupa dizajnu! (FOTO)

Pernil Teisbek je tolika trenseterka da je mnogo pre nego što su se sve influenserke fokusirale na stvaranje sadržaja iz svog doma radila upravo to.

Enterijer
Autor:
NAJPOZNATIJA DANSKA INFLUENSERKA RENOVIRALA SVOJ DOM: Ovo je oličenje ukusa, stila i modernog pristupa dizajnu! (FOTO)
Instagram / pernilleteisbaek, Foto: Instagram / pernilleteisbaek

Pre nekoliko godina posvetila se porodičnom životu u Kopenhagenu i prestala je da putuje toliko zbog događaja. No, to je uopšte nije sprečilo da i dalje ostane u prvom modnom timu, među onim devojkama kod kojih prvi put vidimo nove it komade i trendove. I ne samo da je nastavila da briljira u modnim kombinacijama, uz pokazivanje stana pokazala je da ima i sjajan smisao za dizajn enterijera i dekoraciju.

U prethodnom stanu je sve bilo vrlo trendi, vrlo bež, vrlo svedeno, sa uplivima jakih elemenata i akcentima u boji. Ipak kuća u koju je dugo spremala selidbu je ipak sve zasenila! Radi se o monumentalnom prostoru koji gotovo podseća na muzejsku postavku, sve sa spiralnim stepeništem i stubovima u dnevnom boravku.

Više od godinu dana trebalo je Pernil i njenoj porodici da se napokon presele, a ona je sve to ispratila trudna sa trećim detetom. Početak pandemije ubrzao je proces useljenja, a onda su krenule slike završenog enterijera i malo je reći da smo oduševljeni. Njena kuća je sofisticirana i elegantna i slično kao njen modni stil sve je klasično uz pomaknute detalje.

Paleta boja je očekivano u svim nijansama krem i bež, a monotoniju razbijaju raskošni buketi svežeg cveća koje menja na nedeljnom nivou. Takođe, mermer je materijal koji dominira. Ne možemo da odlučimo da li nam je lepše kupatilo u bež mermeru, ili trpezarijski sto u kombinaciji bele i crne boje. Kao kontrateža svemu tome su nežne bele zavese nalik gazi na prozorima i bež debeli tepisi. Pernile ponovo osvaja maksimalni broj poena za stil i kombinatoriku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs