INSPIRACIJA

5 NAČINA KAKO DA NOSITE PAŽ FRIZURU OVE JESENI: Lako se održava, uvek ćete izgledati tako šik! (FOTO)

Nova sezona, nova frizura? Paž je možda najbolja opcija pošto postoje varijacije na temu koje će odgovarati svakom, a postižu se uz minimalne promene šišanja ili stilizovanja. Za vas smo skupili najbolje načine da ga nosite ove jeseni.

Nega
Autor:
5 NAČINA KAKO DA NOSITE PAŽ FRIZURU OVE JESENI: Lako se održava, uvek ćete izgledati tako šik! (FOTO)
Instagram / esteelalonde, Foto: Instagram / esteelalonde

RAVAN

Super-precizna, super-jednostavna frizura koja kao da je šišana lenjirom. Kosa se ne tanji i zato je ovo najbolja opcija za tanku kosu koja će delovati punije. Ove jeseni izbegnite potpuno ravnu opciju i obavezno frizuri dodajte teksturu tako što ćete koristiti neki od sprejeva sa slanom vodom ili blago uviti krajeve na spolja.

NA RAZDELJAK

Bob izgleda apsolutno neodoljivo sa dubokim razdeljkom sa strane. Kosa dobija na pokretu i teksturi, bilo da je šišana ravno ili stepenasto. Za stilizoavnje koristite preparate koji je neće slepiti - želite da slobodno prolazite prstima kroz nju.

DUŽI NAPRED

Viktorija Bekamje izgradila karijeru delom zbog ove frizure: kratka pozadi i duga napred. Ova trouglasta geometrija izgleda odlično i na ravnoj, na talasastoj i na kovrdžavoj kosi, a trpi i sve vrste šiški.

KAO PARIŽANKA

Prepoznaćete francuski iliti pariski bob po tome što je njegova dužina maksimalno do brade, krajevi su ravni, a tu su i šiške. Naravno, stilizovan je tako da izgleda kao da je kosa sušena na vazduhu i uz pomoć prstiju, a ne četke - u pravom boemskom duhu Pariza.

LOB

Long + bob, ovo je skraćenica koju smo već svi naučili. NJegova maksimalna dužina jeste do ključnih kostiju i savršena je opcija ukoliko ste "između dužina". Dodajte mu šiške koje najbolje odgovaraju vašem licu i tipu kose i igrajte se teksturom, od najglatkije ravne do prirodne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs