inspiracija

SVE NIJANSE NEBA: Ovo je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima! (FOTO)

Uhvatio nas je ozbiljan neizdrž dok odbrojavamo dane do prvog dana proleća (i nismo jedini) i možda je to razlog iz kog nismo u stanju da se odupremo intenzivno-plavoj nijansi poput neba u sunčanom danu.

Nega
Autor:
SVE NIJANSE NEBA: Ovo je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima! (FOTO)
Instagram/betina_goldstein, Foto: Instagram / betina_goldstein

Znate na šta mislimo, onu boju koju vidimo kad pogledamo gore, dok je vazduh još svež ali pun obećanja, ona boja koju ćemo posle preliti u leto i sve morske priče.

Dovoljan je jedan pogled na nju pa da nam se popravi raspoloženje, da kroz nas prostruji nova energija. Po svemu sudeći nismo ni jedini ni usamljeni u ovome, pošto su upravo plave boje zavladale društvenim mrežama. Gotovo da nema devojke čiji stil volimo, a da je na neki način nije probala, bilo da se radi o jednostavnom lakiranju ili nekom svedenom nail artu.

Ove nebeske nijanse ne trpe preterane komplikacije, dovoljno su upečatljive same po sebi. Zato zaboravite na bespotrebna detaljisanja - po koja tačkica ili frenč u ovoj varijaciji na temu su sasvim dovoljni - a ukoliko ne možete da se odlučite za samo jednu plavu, probajte ih sve. Što više to bolje!Ovde je sva inspiracija koja vam treba, kao i predlozi najboljih nijansi koje su na samo jedan klik od vas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs