pogledajte

EVA LONGORIJA U HALJINI PO POSLEDNJOJ MODI: Ovu boju samo ona može da iznese! (FOTO)

Postoji više razloga zbog kojih nam se dopada stil junakinje današnje priče, koji možemo definisati kao elegantan i sačinjen od probranih komada.

Star look
Autor:
EVA LONGORIJA U HALJINI PO POSLEDNJOJ MODI: Ovu boju samo ona može da iznese! (FOTO)
Eva Longorija, Foto: Profimedia

Posebno nam je interesantno to što joj uvek polazi za rukom da osmisli kombinaciju koja pristaje njenoj sitnoj građi. Najnoviji primer potvrda je toga, jer, kao što ćete videti, model haljine koju je ponela odgovara joj po dužini, a pritom prati trend u vidu proreza. Malo je reći da smo zadivljeni njenom top formom, koju je na ovaj način diskretno otkrila.

ĆERKA ANĐELINE DŽOLI UKRALA SVU PAŽNJU SVOJOJ MAJCI: Šajlo (15) u mini haljini i našminkana! (FOT0)

Eva Longorija
foto: Profimedia

Za dolazak na jedno gradsko dešavanje, koje je okupilo i druge zvezde Eva Longorija odabrala je prelepu tirkiznu haljinu, koja upravo zbog upadljive nijanse ima potencijal da razvedri dan. Kako nije dugačka do poda, niti midi, otvorila je pogled i na crne jednostavne sandale visokih potpetica.

Ipak, našu pažnju privukao je centralni deo kreacije, sa već spomenutim prorezima i čvorom kroz sredinu. Glumica je izgled zaokružila blagim talasima u kosi, i ajlajnerom u nijansi haljine, kako bi dodatno naglasila eksploziju boja.

Mi bismo rado poneli ovu kreaciju za neku svečanu priliku.

Šta vi kažete?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs