pogledajte

DA LI OVO ZNAČI DA JE ĆE IPAK BITI SREĆAN KRAJ? Keri i Zverka u Parizu oduševili fanove! (FOTO, VIDEO)

Ekipa Seks i grada je ponovo u Parizu, a evo šta možemo da očekujemo od kraja ''And Just Like That'' nastavka.

Filmovi
Autor:
DA LI OVO ZNAČI DA JE ĆE IPAK BITI SREĆAN KRAJ? Keri i Zverka u Parizu oduševili fanove! (FOTO, VIDEO)
Keri Bredšo i Zverka, Foto: Profimedia

Iskreno, kada smo čuli da u nastavku kultne serije neće biti lika Samante, u startu smo pomislili da je srećan kraj nemoguć. Ipak, kako iz nedelje u nedelju pratimo snimanje, utisak na osnovu fotografija ipak obećava još jedan srećan kraj.

Sara Džesika Parker i Kris Not za vikend su se vratili u poznati grad - Pariz kako bi snimili još jednu romantičnu scenu. Nije poznato da li su oni zaista otputovali ili je u pitanju scenografija, ali Pont des Arts most je tačka njihovog susreta baš kao u nezaboravnom kraju šeste sezone 2004. godine. kada su napokon odlučili da ostanu zajedno.

Dok prelaze reku Senu, parovi često vezuju katance sa imenima svojih ljubavi kako bi ovekovečili ljubav, te ne čudi što je Keri Bredšo uhvaćena baš na ovom mestu kako tužno drži torbicu u obliku Ajfelovog tornja, verovatno se prisećajući uspomena sa Zverkom.

Keri nosi elegantnu haljinu sa cvetnim dezenom, ali to zapravo nije komad koji nam je zapao za oko, već ono što je obukla preko - predimenzionirana puf jakna koja je trenutno glavni trend na modnim pistama mnogih svetskig dizajnera.

Seks i Grad
foto: Profimedia

U međuvremenu, se pojavio i Zverka u svom zaštitnom znaku - odelu, i činilo se kao da vode intiman razgovor, sve dok ih fanovi nisu ugledali i počeli oduševljeno da im skandiraju, na šta je par uzvratio.

Pariz asocira najlepše kadrove iz originalne serije Seks i grada, a izgleda da će ponovo poslužiti kao kulisa značajnim scenama.

Seks i Grad
foto: Profimedia

Čak iako je prošlo 17 godina od kraja serije, hemija među njima je i dalje evidentna, baš kao i euforija oko nastavka koji nas očekuje u decembru.

Baš kao što su se davno zarekli: Ever Thin. Ever Mine. Ever Ours.

Da li se radujete novim epizodana kultne serije?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs