saznajte više

KRIS NOT ODUŠEVIO SVET: Iako je kasno postao otac, ima još jednu želju! (FOTO)

Kris Not (66), poznatiji kao Zverka iz serije „Seks i grad“, pre nešto manje od dve godine po drugi put postao je otac. Zverka je sa svojom 27 godina mlađom suprugom Tarom Vilson dobio sina, koji je njegovom životu dao novu dimenziju.

Vip roditelji
Autor:
KRIS NOT ODUŠEVIO SVET: Iako je kasno postao otac, ima još jednu želju! (FOTO)
Kris Not, Foto: Profimedia

„Direktno sa neba stigao je naš drugi sin Kits“, napisao je Kris Not u februaru prošle godine pored fotografije tek rođenog sina.

Korona, vanredno stanje i sve manje putovanja zbog posla slavnom glumcu su i te kako prijali jer je uživao u toplini porodičnog doma. Pored jednoipogodišnjeg Kitsa, glumac ima i starijeg sina Oriona koga je dobio sa 53 godine.

Poslednjih meseci Zverka je angažovaniji nego ikad, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju premijeru nastavka „Seksa i grada“. Za razliku od uloge koju tumači u popularnoj seriji i filmu, Kris Not privatno je jedna romantična i ranjiva duša. Porodica mu je veoma važna, a razgovori i vreme provedeno sa decom na prvom mestu.

„Jutarnje vreme za čaj i veoma važna diskusija o kamionima“, duhovito je napisao glumac i objavio fotografiju kako na malim stolicama za decu sedi sa sinom i razgovara o „važnoj“ temi.

Iako je kasno dobio decu, Kris planira da dobije i jednu devojčicu koju će nazvati po svojoj majci jer smatra da joj toliko duguje zato što je trpela sve njegove dečačke nestašluke.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs