saznajte više

VELIKI KORAK: Deca poznatih krenula u prvi razred, ponosni roditelji blistaju od sreće! (FOTO)

Deca poznatih koja su spremna za novo poglavlje života, kao i brojni drugi mališani, danas su postali školarci. Suze radosnice, ponos, sreća i strah od jutros su u skoro svakom domu brižnog roditelja.

Vip roditelji
10:47h Autor:
Jelena i Novak Đoković, Foto: Profimedia

Sin Novaka i Jelene Đoković Stefan, danas je krenuo u prvi razred, a iako se očekivalo da će časove pohađati na engleskom jeziku odlučeno je da nastavu sluša na srpskom.

"Prvi razred", ponosno je napisala Marija Karan pored preslatke fotografije sa sinom, koji će školu takođe ići u Srbiji, ali će časove slušati na engleskom jeziku.

Polazak u prvi razred, i to po treći put, prolazi i Marija Veljković, jer njena najmlađa ćerka Rosa, postaje školarac.

"Kao da još uvek čujem... "Devojčica, 4150gr". Bila je velika, roze i imala oči kao dugmiće. Najlepša roze beba na svetu....Zašto ovo pišem... Zato što je 1. septembar, i moja roze beba kreće u školu... Moj zevzek i moja ljubav postaje đak. Srećno svim mamama koje su u "istom sosu" (emotivnom)" poručila je voditeljka.

"Moj prvenac školarac-komarac se zauvek oprostio sa vrtićem. Naravno kanula mi je suzica, a ne mogu da prepoznam osecanje, da li me hvata panika, uzbuđenje, sreca, tuga, trema ili radost. Predlozi i saveti roditelja u komentarima su vrlo dobrodošli", zamolila je Ena Popov.

"Moja beba krenula u 1. razred!!!", navela je ponosno mama Ana Štajdohar.

U đačku klupu po prvi put sela je i Staša, ćerka Đorđa Davida.

- Insistirao sam da Staša krene u državnu školu, jer smatram da imamo jako dobar kadar, a ona kao devojčica treba da se susretene sa realnošću. Tu ima dece i oko koje roditelji vode računa i ne vode. To će je očeličiti, a kad postane nekih stvari svesna, šta i kako dalje sa školovanjem ćemo videti – rekao je Đorđe David za Blic.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...