najveći oslonac

SNALAZILA SE KAKO JE ZNALA, SVE ŽRTVOVALA ZBOG SVOJIH SINOVA: Majka Miloša Bikovića očarala Srbiju! (foto)

Majka Miloša Bikovića oduševila

Vip priča
09:24h Autor:
Miloš Biković, Foto: Profimedia

Ljubavi dolaze i prolaze, a jedina žena koja uvek ostaje u životu, i na društvenim mrežama Miloša Bikovića je njegova mama. Od nje je nasledio šarm i dobar izgled, to je evidentno, a možda i smisao za humor. Naime, na „Instagramu“ se našalio na sopstveni račun i priznao kako ga je rođena majka „spustila“ kada joj se pohvalio velikim uspehom koji je postigao filmom „Sluga“.

„Rekao sam mami da je film zaradio više od dve milijarde rubalja. Pitala je koliko je to ljudi. Odgovorio sam sedam i po miliona. A ona: 'I svi su oni platili da tebe gledaju...' Mama troluje ozbiljno“, napisao je Biković na srpskom i ruskom, i nasmejao pratioce.

Osim simpatičnih reakcija na objavu, u komentarima su se mogli pročitati i komplimenti koje je dobila lepa majka Miloša Bikovića.

Ona je, bez sumnje, najvažnija osoba u njegovom životu. Nedavno je za ruski HELLO! otkrio kako su se snalazili u teškim vremenima, kada su imali samo jedno drugo.

‒ Kad sam bio dečak, često smo se selili, šest ili sedam puta. Živeli smo u različitim delovima grada, uglavnom na periferiji jer je tamo iznajmljivanje stanova jeftinije. Ponekad je uspevala da nađe nešto bliže poslu, radila je u školi, ali kada bi se cena rentiranja povećala, morali smo da tražimo nešto povoljnije. Kada sam imao 15 godina, uselili smo se u stan koji smo dobili od države.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...